From Prague to New Jersey

16. 12. 2015

H&M BEAUTY

DSC_3270

Nikdy jsme nebyly zrovna příznivci kosmetiky z obchodů, které se kosmetikou primárně nezabývají a přecházely jsme je spíše nezaujatě. Nicméně se dnes stalo docela velkým trendem, že se řetězce s oblečením snaží zákazníky zaujmout všemožnými způsoby a tak inovují, rozšiřují nabídku, spouštějí on-line prodej atp.

A přesně takovým řetězcem je H&M, které si řeklo, že oblečení už jim je málo. Nejprve se pustilo do home designu a představilo oddělení H&M HOME. No, a jejich prozatím posledním marketingovým tahem je nedávné spuštění oddělení H&M BEAUTY.

Musíme tedy říct, že tak jak nás nadchly bytové doplňky, nás snad ještě více dostala kosmetika. :)
To jejich balení je zkrátka top! Je vidět, že si H&M velmi dobře uvědomuje, že právě balení je to, co v první řadě prodává a že čistý, jednoduchý, ale přesto zajímavý design je dnes velkým trendem, takže balení nás samozřejmě zaujalo jako první a jen co jsme přivoněly k několika produktům, bylo jasno, že je zkrátka musíme vyzkoušet.

V první vlně jsme si odnesly sprchový gel a tělové mléko ze stejné řady s názvem "cashmere haze", což v překladu znamená něco jako kašmírová mlha či opar a přesně to vystihuje velmi jemnou a příjemnou vůni. Dále potom sprchový olej, který nám vůní připomíná spíš pánské řady kosmetiky. Ten po sprchování na kůži zanechá ochranný film, po kterém máte pocit hladké a hydratované pokožky. A jako třetí byly dva produkty na vlasy. Pěnové tužidlo pro objem (Martina) a krém na vlny (Nikol), protože si hodně často vlní vlasy, a tak chtěla vyzkoušet, jestli budou vlny držet déle. Drží sice asi pořád stejně, ale krém vlny krásně zafixuje a vlasy po obou výrobcích nádherně voní.

Zatím jsme ze všech produktů nadšené, takže se určitě brzy chystáme vyzkoušet něco dalšího.

Už jste z oddělení H&M BEAUTY také něčemu podlehli?

BBP

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig