From Prague to New Jersey

2. 12. 2015

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Začátek listopadu jsme s vámi odstartovaly narozeninovou soutěží, do které se zapojilo online klenotnictví EPPI a věnovalo nám pro vás nádherné náušnice, kterými jsme už jednomu z vás udělaly radost.

Dnes jsem vám chtěla ukázat, co jsem si vybrala já. Vzhledem k tomu, že e-shop eppi.cz má ohromnou nabídku, trvalo mi strašně dlouho, než jsem se pro něco vůbec rozhodla. Nakonec jsem vybrala tento pozlacený náramek s labradoritem. Ten je prý vysoce mystickým a ochranným kamenem plným energie a tajemna, takže přesně pro mě. :-)

DSC_3472_blog

Vzhledem k blížícím se Vánocům budou jistě podobné dárečky sázkou na jistotu i pro ty nejnáročnější a že to my jsme. Eppi odesílá všechny balíčky v nádherných krabičkách, vše pečlivě zabalené s případným certifikátem a čistícím hadříkem připravené rovnou k obdarování.

Tak může to být ještě snazší?

Dnešní článek jsme také chtěly rovnou využít k vyhlášení výherců uplynulých dvou soutěží. Jednak první o tři vouchery do Salonu Milady a druhé o dvě poukázky na nákup v e-shopu www.fshnrmx.com.

Salon Milady:
Lenka Hudáková
Ivana Svobodová
Libuše Melounová

Fshnrmx:
Lenka Kronďáková
Eliška Dlouhá

Moc gratulujeme a věříme, že se výhry budou líbit.

Zároveň děkujeme všem, co se zúčastnili a nebojte, připravujeme další soutěže, takže nám zachovejte přízeň a určitě soutěžte dál. ;)

Mějte krásný den,

N.

eppi

SHARE:

2 komentáře

  1. Jééé, milé BBP mám velkou radost, že jsem snad poprvé v životě něco vyhrála :) super :) moc se těším a zdokumentuji :) :-* děkuji

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig