From Prague to New Jersey

10. 12. 2015

MY CHRISTMAS HEART DESIRES

Co by pod stromečkem chtěla najít Nikol už jste si mohli přečíst tady. Dnes je tedy řada na mě. Je pravda, že wishlistů je v tuto dobu všude plno, ale pro mě to zkrátka patří k Vánocům, stejně jako stromeček, kapr a pohádky. Je to tradice, kterou s rodinou držíme od mého dětství a i když jsme ji samozřejmě povýšili na úroveň moderních technologií a dopisy si navzájem posíláme e-mailem nebo jinak sdílíme nejlépe včetně odkazů na obchody, kde se dárky dají sehnat :), stále to pro mě má své kouzlo.

Takže co bych si přála pod stromeček?

Byredo Rose of No Man`s Land - vůně, která mě uchvátila na první přivonění, prodává Ingredients.
Hodinky Cluse - opět jednoduchá klasika, hodinky jsou věc, bez které neodcházím z domu, takže bych mohla neustále doplňovat nové modely. Tyto seženete např. na Woodies, kde jsem si mimochodem vybrala minimálně další troje, co bych nutně potřebovala :)
Adidas Superstar Grey - šedá varianta mě dostala, prostě must have!!
Povlečení v šedé a bílé barvě a povlak na polštář - protože doma trochu předělávám interiér, hodily by se mi bytové doplňky v šedé a bílé barvě, prostě severská inspirace se nezapře. Oboje z H&M.
Kabelka v barvě červeného vína - tato je z Manga a krásně by oživila mé šedo/bílo/černé outfity. Navíc má ideální velikost na denní nošení na to, co všechno s sebou neustále tahám.
Černá crossbody Rebecca Minkoff - no tak po téhle toužím už nějakou chvíli, zkrátka srdcovka a navíc pěkná černá menší kabelka s dlouhým popruhem, když vyrážím jen tak o víkendu do města nebo se někam bavit, mi vážně chybí. Navíc Rebecca se hodí zkrátka ke všemu a vždycky.
iPad Air 2 - nedávno se mě v rozhovoru ptali, jestli bych si k Vánocům pořídila nějakou technologickou vychytávku nebo raději měkký dárek. No myslím, že můj wishlist mluví za vše. 
Prostě technologická vychytávka zabalená v krásných a stylových měkkých dárcích. To je v pořádku, ne? :)) Navíc bych konečně netrhala ucha svých kabelek, když s sebou denně vláčím notebook.

Tak co myslíš Ježíšku, byla jsem letos hodná? :)

M.

my_wishlist2

SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig