From Prague to New Jersey

11. 11. 2015

THE PERFECT TURTLENECK

Collage1
Ne že by dnešní článek potřeboval nějaký zvláštní komentář. Ačkoliv několik posledních dní to vypadá, jakoby se na chvíli vrátilo jaro, podzim nám již před tím dokázal, že umí potrápit (alespoň já jsem už letos užila ranní škrábání čelního skla na autě). Ochladilo se a často nás dnem provází pochmurné, ne-li deštivé počasí a studený vítr. Slunečné dny jsou spíš vzácnost. Není proto divu, že máme tendence halit se do teplých a huňatých svetrů, které by nás zahřály. Pletenina je totiž nesmrtelná a kdy jindy objevit její krásu a všechny ostatní přednosti, než právě teď.

Musím říct, že můj šatník sice disponuje několika podobnými svetry, většinou v neutrálních barvách, jako šedá, krémová nebo černá, ale ten dokonalý "turtleneck", tedy rolák, teprve hledám. Takový, do kterého ráno vklouznete bez přemýšlení, vlasy necháte uvnitř, k němu džíny nebo kožené kalhoty, zajímavé psaníčko a můžete vyrazit.

Co vy? Už jste "ten svůj" našli? Máte tipy, kam pro něj?

Přeju vám pohodový start do nového dne,

M.

Collage3

img6

Collage2

img8

Collage4



pics: Pinterest
SHARE:

3 komentáře

  1. Krásné kousky,hned bych si vybrala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, můžete mi říct, kde takový svetry z fotogalerie seženu?? Mám tři horké adepty, ale v našich obchodech jsem ještě neměla tu čest s něčim pořádnym :) díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No uprimne s tim mame taky problem a prave kvuli tomu jsme i samy v clanku psaly, ze jsme ten dokonaly jeste nenasly...pri tom na zahranicnich strankach a webech se nam libi snad kazdy druhy...:)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig