From Prague to New Jersey

16. 11. 2015

GIVEAWAY: SHOW ME YOUR NAILS

DSC_3321

Krásné pondělní ráno,

jak jsme slíbily, oslavy pokračují celý měsíc, takže dnes startujeme druhou soutěž. Tentokrát se jedná o tři poukázky do salonu Milady, kam jsme začaly obě před časem chodit na shellac a vzhledem k tomu, že vždy odcházíme moc spokojené, tak jsme rády, že teď i několik z vás může vyzkoušet služby tohoto salónu. O nehty se nám zde stará úžasná Andrea Šárovcová, u které se nám vždy dostane té nejlepší péče, příjemného jednání a především kvalitního výsledku. Andrea zde kromě shellacu a klasické manikúry nabízí také pedikúru. Součástí salónu je i kosmetika a kadeřnictví. 

Do soutěže byly věnovány tři poukázky - na shellac, pedikúru a kosmetické ošetření.

Tak se pojďte nechat rozmazlovat, stačí jen:
  • Sledovat nás na fb stránkách tady.
  • Sledovat fb stránky salonu Milady tady.
  • Napsat nám do komentářů odpověď na soutěžní otázku proč je metoda CND Shellac jednou z nejšetrnějších metod?
Soutěžit můžete do příštího týdne a ze správných odpovědí pak vylosujeme tři výherce již zmiňovaných poukázek na služby salonu Milady.

A teď můžeme prozradit, že do naší první soutěže online klenotnictví Eppi věnovalo krásné náušnice a my velmi rády oznamujeme, že výherkyní se stala Anna Barziková. Gratulujeme!

Vaše BBP  

DSC_3344

DSC_3325

DSC_3340

DSC_3333

DSC_3327

DSC_3342

DSC_3337

DSC_3328
SHARE:

10 komentářů

  1. CND Shellac je šetrnější z důvodu méně agresivnějšího složení než jiné gely. Neobsahuje například formaldehyd. Šternější je také sundavání. Neobrušuje se, ale sundavá se pomocí speciálního odlakovače. Pokud opravdu vydrží až 14 dní, tak ej to dokonalost sama :) jinak salón Milady vypadá naprosto báječně... útulně a sympaticky :) doufám, že vyhraju, takové hýčkání bych si nechala líbit :)

    OdpovědětVymazat
  2. CND Shellac je úžasná záležitost. Již nikdy více normální lak na nehty, který se hned druhý den ošoupe. Shellack doporučuji opravdu všem a na všechny typy nehtů. Vydrží opravdu dlouho, minimálně 14 dnů, mně dokonce při správné údržbě (jednou za čas jej přelakuji bezbarvým lakem) až 4 týdny. Nemusím denně řešit, zdali mé nehty jsou upravené, nemám-li už ošoupaný lak, nemusím chodit po baráku, třepat rukama, jak leklá ryba ploutvemi a foukat si na nehty, než mi zaschne lak apod. Prostě se to krásně a samo zapeče v "pekárně" a je to hned suché. Po aplikaci Shellacku můžu ihned dělat cokoliv, např. zapínat zipy, knoflíky, hledat mobil v kabelce a nemusím mít obavy, že nehtem zavadím o něco a lak se mi sedře. Shellack je úžasný i proto, že jej aplikuje moc milá, sympatická, šikovná a krásná manikérka Andrejka v krásném prostředí a mám to kousek od práce :)))) Jsem s jejími službami móóóc spokojená a vřele ji doporučuji a už se těším, až ji opět uvidím. LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky (nebo kluci), napiste nam sem jmena nebo fb profily nebo e-maily nebo nam to poslete na e-mail ;), at vas muzeme kontaktovat v pripade vyhry a mohly zkontrolovat, zda jste splnily podminky souteze...;)
      Dekujeme a prejeme hodne stesti
      BBP

      Vymazat
  3. Shellac umožňuje nejšetrnější aplikaci bez jakéhokoliv poškození nehtů, protože se nehet nemusi přepilovat pilníkem a nehet se neoslabuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky (nebo kluci), napiste nam sem jmena nebo fb profily nebo e-maily nebo nam to poslete na e-mail ;), at vas muzeme kontaktovat v pripade vyhry a mohly zkontrolovat, zda jste splnily podminky souteze...;)
      Dekujeme a prejeme hodne stesti
      BBP

      Vymazat
  4. CND Shellac je přírodní a šetrna úprava nehtů bez jejich poškození, nanáší se jako lak, neni nutne zádné pilování a vysledkem jsou krasne upravene nehty po dobu14 dnu. Diky tomu, ze se nehty nepiluji, nedochazi k jejich oslabeni.
    e.dlouha87@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Za technologií Shellacu™ stojí důkladný vědecký výzkum. Věda přináší spolehlivost a důvěryhodnost. Dokonalejší věda přináší dokonalejší výsledky. Patentované složení je důvodem, proč je Shellac jedničkou mezi ostatními gel-laky – nanáší se jako lak, nosí se jako gel a šetrně se odstraňuje. Zároveň je hypoalergenní a 3-FREE … neobsahuje formaldehyd, toluen nebo DBP.
    Lenka Hudakova

    OdpovědětVymazat
  6. CND Schellac je velka parada! A totalne jsem tomu propadla :D Nanasi se jako lak a nedochazi k poniceni nehtu. Pred nanaseni neni potreba nehty prepilovat a pri sundovani odbrousit. Misa R.

    OdpovědětVymazat
  7. CND Shellac nepoškozuje nehet a nanáší se jako lak. Vydrží na nehtech až 14 dnů a odstraňuje se speciálními polštářky. Žádné pilování a broušení nehtu. Salon vypadá velmi útulně skoro jako doma:)) a manikérka Andrejka vypadá mile a sympaticky. Doufám, že budu mít možnost její salon navštívit.
    veronika.jirova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig