From Prague to New Jersey

20. 11. 2015

WEEK(END) IS HERE AGAIN

Krásné ráno,

no není to paráda, když po třech dnech práce už máme zase pátek? Co chystáte na víkend? My se rozhodly dnes připravit takový "week in pictures" post. 

Tento týden jsme měly celkem nabitý, to je jedna z výhod/nevýhod blogování, když ho děláte jako koníček ke své standardní práci. I když mám pocit, že celý podzim utíká jak splašený. Nepamatuju se, kdy naposledy jsem neměla co dělat, doma využívám snad jen koupelnu a postel, kam po náročném dni vždy padnu vyčerpáním a ke všemu už jsou tu za chvíli zase Vánoce a nový rok, na který se upřímně těším i se ho děsím zároveň, ale o tom vám povím zase někdy příště.
Pořád se něco děje a to je vlastně super!

Absolvovaly jsme několik pracovních schůzek ohledně blogu, tak už se nemůžeme dočkat, co z toho bude a co na to budete říkat vy.
Na oba víkendové dny máme naplánováno hned několik akcí, ačkoliv jedna z nich bude provázena určitě velkým množstvím slz, smutných i veselých zároveň, no Nikol ví, o čem mluvím :) 

No ale dost smutnění, o tom jsem určitě mluvit nechtěla, ba naopak. Chtěla jsem vás naopak povzbudit, abyste si užívali každý moment na maximum a dělali to, co vás baví. My proto víkend odstartujeme dnes večer na koncertu Mika Spirita v pražském Sasazu. No těšíme se moc! A v sobotu, když vše klapne, můžete se těšit na velké překvapení, ale víc neprozradím, abych něco nezakřikla :))

Kromě toho v sobotu doporučujeme stavit se v showroomu holek z Czech Chicks na výprodej kousků z jejich šatníku, pak si dát někde ve městě dobrý oběd a pokud nemáte plány na večer, co takhle zajít do Groove Baru na Johannu Knutsson, bude to určitě pecka! My se tam rozhodně chystáme ;)

Přeju vám báječný akční den a víkend!

M.


2015-11-19 23.08.39

DSC_3569

2015-11-14 08.25.19

DSC_3437

img3

2015-11-19 23.08.43

img1

img2

img4
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig