From Prague to New Jersey

26. 11. 2015

KONJAC SPONGE & NAIL CARE SEPHORA


Hezký den všem,

dnes pro vás máme recenzi hned na dva produkty, které jsem v poslední době otestovala. 

První z nich je konjaková houba na čištění pleti. Jedná se o přírodní houbu s vynikajícími antibakteriálními, protiplísňovými a čistícími účinky původem z Japonska.
Vzhledem k tomu, že mám hodně citlivou pleť, navíc problematickou (jelikož moje hormony si už víc jak rok myslí, že jsem zřejmě teenager a že dosažením trojky v mém letopočtu jsem se mentálně vrátila na střední školu), je pro mě dokonalé čištění pleti opravdu důležité.
Ne každý přípravek snesu, peeling je absolutní tabu, ale důkladné vyčištění je nezbytné. Už dlouho proto k odlíčení nepoužívám mléka, ale micerální vodu. I po jejím použití ale pleť není zcela vyčištěná a připravená na aplikaci pleťového krému. Proto když se k nám dostala takhle přírodní konjaková houba, bylo jasné, že ji určitě vyzkouším.

A musím říct, že nezklamala! Opravdu perfektně pleť vyčistí. Můžete ji použít buď jen tak nebo přidat trochu vašeho oblíbeného čistícího přípravku. Já ji používám samotnou.
Houbu stačí důkladně namočit v teplé vodě, díky čemu změkne a pak už jen krouživými pohyby masírujete celý obličej a krk. Následně opět důkladně propláchnete a zavěšenou necháte uschnout.
Pravidelným používáním zlikvidujete akné, odstraníte černé póry, vyrovnáte pH pokožky. Houba je 100% přírodní, velmi šetrná, pleť nevysuší, ale naopak ji zanechá jemnou a hladkou.
Používám ji už déle jak měsíc a opravdu jsem spokojená i Nikola si ji pochvaluje, takže určitě vyzkoušejte.

Druhým produktem je péče na nehtové kůžičky také od Sephory. Přečetla jsem si na ní někde v časopise dobré ohlasy a tak jsem neodolala. S příchodem studeného počasí dostávají naše ruce zase pěkně zabrat. Krém na ruce je proto nezbytnou součástí kabelky, ať už jdete kamkoliv (tedy já ho mám v kabelce celoročně), ale nehtové okolí je ještě o něco citlivější a je potřeba věnovat mu speciální péči. A musím říct, že tahle je výborná. Je lehoučká, rychle se vstřebá, příjemně voní a nehtové okolí krásně vyživuje, změkčuje a zjemňuje, takže nemá tendence se zatrhávat.

Za mě tedy oba produkty určitě doporučuji vyzkoušet. Po delší době velmi kvalitní záležitosti a za přijatelné ceny. 

M.
SHARE:

2 komentáře

  1. Martino, jestli Ti můžu poradit na nehtovou kůžičku je nejlepší BABOR Cuticle & Nail Repair. Až třeba ti dojde výše zmíněný tak ho vyzkoušej, a nebudeš chtít jinej :-)
    Anička

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig