From Prague to New Jersey

2. 11. 2015

BBP TIME AFTER TIME COMMON`

BBP3

Krásné ráno,
a zároveň krásné první listopadové pondělní ráno. Dnešní článek jsme chtěly začít písničkou od Kool & The Gang, protože nám naskočila hned jako první, když jsme připravovaly tento článek, akorát že Nikol 80`s zrovna nemusí, a tak dáváme na výběr ještě jednu :)

Nejde totiž o to, kdo a v jaké době to zpívá, ale o čem zpívá, listopad je pro nás totiž velmi významným měsícem a tím pádem měsícem oslav. Malý kvíz - uhádnete proč? Použily bych om oblíbenou frázi "modří už vědí", resp. modří jsou v tomto případě naši pravidelní čtenáři, přátelé a rodina, protože ti si snadno spočítají, že už rok musejí snášet naše blogerské manýry :)
Ano, v listopadu totiž slavíme 1. narozeniny!
A protože o narozeninách se hodí zrekapitulovat minulost a dát si nějaká předsevzetí do budoucna, prošly jsme tedy zpětně všechny články, které jsme za tu dobu napsaly a ačkoliv rok je v blogování relativně krátká doba, stále je dost na to zhodnotit, jestli blog a jeho autoři prošli nějakým vývojem.
Celkem jsme zveřejnily 123 článků, což znamená, že jsme pro vás připravily nový článek téměř každý třetí den.
Tak doufáme, že budete stejně jako my, i vy náš vývoj vnímat pozitivně jako posun k lepšímu. Nás totiž nadšení a chuť nepřešly, řekla bych, že spíše naopak.
Blogování v žádném případě není jednoduché, pokud to chce člověk dělat pořádně, ale o to větší radost přináší, když vidí, že to lidi zajímá, baví, inspiruje...

BL1

A my to každopádně chceme dělat pořádně, takže na sobě budeme dál pracovat, abychom se neustále zlepšovaly, přinášely zajímavé články, kvalitní fotky a inspirativní kombinace. A věřte, že ty hodiny strávené často i po nocích nad přípravou článků na následující dny, focením outfitů, přípravou recenzí či hledáním inspirace rozhodně stojí za to.

Ovšem bez vás by to nešlo a protože bychom vám moc rády poděkovaly za vaši podporu, celý listopad se ponese ve znamení oslav a soutěží o zajímavé ceny. Každý týden pro vás budeme mít jednu, takže už tento týden se můžete těšit na první z nich.
Co to bude, to prozradíme brzy, takže nás určitě sledujte, ať to nezmeškáte! :)

Mějte se krásně, užijte si dnešní den a ještě jednou díky moc vám všem!

Vaše,
BBP

BR2
SHARE:

2 komentáře

  1. Držím pěsti jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, moc hezky napsané. Držím vám pěsti a přeji vám k vašim narozeninám spoustu skvělých a nových nápadů. Hlavně ať je blog stále vaším koníčkem, zálibou a srdeční záležitostí :) :-*

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig