From Prague to New Jersey

6. 2. 2015

GOOD DEAL ONLINE

Největší vlna slev už v obchodech opadla a objevily se kolekce nové. Ty si samozřejmě nenecháme ujít a už pokukujeme po jarních kouscích, kterým se samozřejmě budeme na blogu věnovat. 

Dnes pro vás ale přeci jen máme ještě pár posledních kousků, které ve slevách seženete. A nemusíte se ani probírat hromadami v obchodem a hledat, jestli ještě objevíte svou velikost. Můžete zůstat někde v teple, dát si kávu, zapnout počítač a udělat si prostě radost. Tentokrát jsme zapátraly na e-shopu sheinside a nevěděly, co dřív. Víme, že ne vždy se nákup v e-shopu povede, kvalita nemusí vždy odpovídat naší představě nebo netrefíme velikost, ale toto riziko bývá často vyváženo mnohem příznivějšími cenami než v kamenných obchodech. Navíc už nás zboží několikrát naopak mile překvapilo, a tak vám přinášíme malý výběr toho, co bychom si odtud rády pořídily. 


Jak jste na tom vy? Nakupujete na podobných e-shopech nebo naopak dáváte přednost kamenným obchodům?





SHARE:

4 komentáře

  1. Máte pravdu,je to pohodlné sedět v teple u kávičky a nakupovat.Jsem věrný zákazník všech poctivích
    e-shopů.Zdravím,vaše věrná čitatelka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je podle Vasich zkusenosti Sheinside kvalitni?:) rada bych si tam nejake kousky poridila, ale vaham :).

    OdpovědětVymazat
  3. No je to vždycky trochu sázka na neznámou. Samozřejmě, že už se i několikrát stalo, že ta věc úplně neodpovídala obrázku/popisu, nebo kvalitou. Ale musím říct, že převážná většina věcí se povedla. Mám několik hodně oblíbených kousků, za super cenu a ani jsem podobné tady v obchodech neviděla.

    Doporučuji opravdu důkladně pročítat rozměry, protože většinou je potřeba objednat o jedno či dvě čísla větší, než na co jsme zvyklé u nás, ale potom to padne :)
    Také doporučuji koukat, zda pod popisem nejsou fotky od kupujících, protože často v reálu ta věc vypadá jinak, než na produktových fotkách. Neříkám hůř/líp, ale jinak, takže si na tom ověříš, jestli je to podle tvých představ.

    Řekla bych tedy, abys do toho šla. Naše zkušenosti jsou spíše kladné než naopak :)
    Tak držím palce, ať se povede.

    M.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig