From Prague to New Jersey

16. 2. 2015

ELECTRIC HAIR

img2
Pic: Pinterest

Zima...čepice, klobouky, šály, kožichy, kabáty...zima může být super, protože je to čas vrstvení a hry s materiály. Když je kromě toho tak nádherně, jako dnes, zimu mám vážně ráda. Jedno velké mínus ale opravdu má. Elektrizující vlasy!

Opravdu ráda nosím v zimě beanie a klobouky, zvlášť když mi konečně zase dorostly vlasy :), ale ten pocit rozlítaných vlasů po tom, co dorazím do práce a čepici sundám, nesnáším. Navíc vlasy dost často elektrizují i po kontaktu s šálou nebo svetrem, které během těchto měsíců neodkládám.

To, že nám vlasy poletují kolem obličeje jak ve zpomaleném filmu je způsobeno ztrátou hydratace, jelikož v zimě je vzduch mnohem sušší a také mráz naše vlasy hodně vysušuje.

electric_hair_collage
Pics: parfums.cz, Pinterest

Našla jsem kladné hodnocení na přípravek Matrix Biolage Hydrathérapie (prodává např. Parfums) a také Anti-static Spray od Alterny (ale ten jsem v ČR zatím neobjevila, nikde není skladem). Hodlám vyzkoušet ten od Matrixu, přeci jen je cenově dostupnější a recenze jsou víc než dobré.
Tak uvidím, vyzkouším a určitě napíšu, jak jsem byla spokojená.

Máte vy s těmito přípravky nějaké zkušenosti? Nebo nějaký jiný osvědčený tip, jak proti statické elektřině bojovat? Napište nám.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig