From Prague to New Jersey

15. 9. 2020

KLOBOUKY || HAT LOVERS


Klobouk je ideálním doplňkem po celý rok, ale jak je ráda nosím na podzim a v zimě, tak v létě si klobouk přibalím většinou jen na dovolenou k moři. A vzhledem k tomu, že žádná taková letos nebyla, tak si to vynahradím alespoň teď.

Pokud to máte stejně, je ideální doba je vyndat ze skříně a dát jim opět šanci zazářit. Jestli je máte uskladněné ve skříni nebo v krabicích přímo určených na klobouky, bude stačit, když je jemně přečistíte kartáčkem od prachu a můžete je lehce napařit nad žehličkou. To lze využít i při ztrátě tvaru. Přece jen pokud byly několik měsíců položené v krabici, bude potřeba je dostat do původního stavu. Stačí je opravdu lehce napařit, klidně i nad vařící vodou a natvarovat zpět do původního tvaru. Poté už necháte jen volně uschnout. A můžou dělat zase parádu!

Já už je mám všechny připravené, ale co si budeme povídat, do nové sezóny by to chtělo vkročit i s novým kloboukem. Pár tipů jsem pro vás a sebe (jasně) dala dohromady, tak na to mrkněte a dejte mi do komentářů vědět, jestli jste také fandou těchto doplňků.

N.





SHARE:

2 komentáře

Blogger Template by pipdig