From Prague to New Jersey

29. 7. 2020

KLENOT || BRONZE GODDESS EYESHADOW PALETTE



Z posledních článků jistě víte, že Estée Lauder je stálicí v našich kosmetických taštičkách, a tak pro vás dnes máme jeden klenot. Klenot v podobě očních stínů. Tak přesně vypadá nová limitovaná paletka očních stínů od Estée Lauder Bronze Goddess. A je to opravdu jedním slovem nádhera. Abych byla upřímná, nechtělo se mi do nich ani trochu sáhnout, ale byla jsem na ty barvy opravdu zvědavá. Velký zlatý obal ve tvaru kompasu s jemnými detaily je téměř umělecké dílo. 

Jedná se celkem o devět očních stínů. Čtyři matné a pět třpytivých. Matné odstíny jsou v neutrálních tónech, které využijete téměř při každém líčení. Jsou opravdu syté a mají jemnou texturu. Díky vyvážené kombinaci barev si určitě každá z nás najde to své, a pokud se vám třeba některé zdají na vás až moc odvážné, zkuste je použít pouze na jemnou linku. Ty barevné jsou tohle léto opravdu v kurzu a na opálené pleti budou vypadat skvěle.

Máte ve své kosmetické taštičce podobný poklad? Dejte nám do komentářů vědět, jestli v létě saháte při líčení také častěji po výraznějších barvách nebo naopak ubíráte?

N.





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig