From Prague to New Jersey

3. 6. 2020

ZÁŘIVÁ PLEŤ JAKO ZÁKLAD || HYPER REAL GLOW BY M.A.C.



Vždycky mě bavilo se líčit. S věkem jsem ale vyrostla do velmi decentní a přirozené podoby s několika základními produkty, které jsem moc neměnila a zůstala raději bez velkých experimentů. Co jsem se ale přestěhovala do Států, začala pracovat z domova a především tedy teď na mateřské to, přiznám se, dost zanedbávám.

Předtím to bylo hlavně proto, že jsem léto trávila na pláži, užívala si moře, písku a opálené pokožky a pleti tak dávala od všeho odpočinout, za což si myslím mi byla opravdu vděčná.
No, a po porodu jsem na líčení neměla sílu, čas, ani pomyšlení, což asi všechny mámy pochopí. Až zhruba po šesti měsících jsem začala mít konečně zase chuť se občas trochu upravit, a to i když stále trávím většinu času doma. Jde o můj vlastní pocit a pro ten bychom to měly dělat především.

Make-up jako takový si nedávám ani tak, základ je pro mě zdravá, vyčistěná a hydratovaná pleť. Na líčení mám všeho všudy stejně tak 5 minut, takže můj cíl je pleť sjednotit, ochránit a rozzářit a k tomu hezky upravit obočí a řasy.

Po čem ale sahám pokaždé je rozjasňovač. Naposledy jsem si pořídila rozjasňující paletky Hyper Real Glow od M.A.C rovnou ve dvou odstínech. :) Jedna je více do růžova a můžu ji tak používat hlavně přes zimu, když je pleť světlejší a druhá naopak do zlata, tedy ideální na letní měsíce na opálenou pleť. 

Obě jsou každopádně nádherné, dobře se s nimi pracuje, odstíny v paletce se vzájemně dají míchat a kombinovat. Paletku můžete klidně použít i na oční víčka. Zkrátka univerzální produkt, který přesně pasuje do mé pětiminutovky a výsledek je vždy super. Pokud tedy stejně jako já milujete takový ten “glow”, rozhodně můžu doporučit.

Kdyby vás k tomu cokoliv zajímalo, určitě mi napište, ráda zodpovím. A jinak vám přeji rozzářený týden!

M.





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig