From Prague to New Jersey

6. 5. 2019

SIMPLY SATISFIED


Aprílové počasí je stále v plném proudu. Zazimovala jsem téměř celý šatník, ale dnes ráno už jsem opět vytahovala jeden z kabátů. Odpoledne zase vyměnila džíny za culottes. Tenhle přechod není nic pro mě. 

No, ale abych se dostala k dnešnímu postu. Podobné fotky na blogu už nebyly strašně dlouho. I když tentokrát, a asi už na pořád, rychlý a jednoduchý outfit. Čistý jen pár minut po vytažení ze skříně. Miluju bílou. I na botách. Ale teď už je realita trochu jiná. Párkrát lehce přejedu špičky kočárem a hned dostanou takovou mama patinu.

Úplně mě neužije na ty rychlý trendy, ale ledvinka mě nenechala úplně chladnou. Pořídila jsem si ji už asi před půl rokem. Ale od té doby ji měla doma jen položenou. (?) Nedávno jsem do ní zkusila při odchodu z domu hodit mých pár drobností (včetně telefonu a peněženky). To je tak strop, víc místa v ní není. No, a ono se to chytlo. Je to přesně na ty věci, které potřebuji mít neustále po ruce a nelovit je v tašce u kočárku. Takže teď se budu modlit, aby tu ještě jednu sezónu vydržela. A když ne, tak ji stejně asi jen tak neodložím, ale spíš pozvednu na "mama trend".

Krásný týden,

N.

April weather still rules. I put almost all of my winter closet away but this morning I was desperately looking for one of my coats again and in the afternoon I was changing from jeans to culottes. Not the biggest fun of this crazy changes to be honest.

But it's not what I wanted to talk about today. What I wanted to say is that we haven't had photos like this on the blog for very long time. Simple and easy outfit but I'm perfectly satisfied with it. Clean for about 5 mins of course. I love white color. On the shoes too. Just couple touches with the stroller and voilá, new design called "mama style".

I'm really not being ruled by fashion trends so I'd probably skip belt bag too. I bought it about six months ago and since then it was just sitting in the closet. But I put couple necessities in it recently (including wallet and phone) which was about it to fit in. But that's basically everything I need to have within a reach all the time and not looking for it in the big stroller bag. So now I'll hope it will be "in" more than one season. Then I'll upgrade it to "mama trend".

N.



Shirt - H&M || trousers - Zara || fanny pack - Stradivarius || sneakers - Adidas (via Footshop
||sunglasses - H&M
SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig