From Prague to New Jersey

22. 3. 2017

HERE COMES THE SUN

DSCF7138

Oficiálně je tu jaro a my tedy dnešním outfitem zahajujeme bezkabátovou sezónu (pokud nás nic nepřekvapí). 
Občas slyšíme, že s jarem přichází na spoustu lidí jarní únava. Já tedy nevím, ale já mám naopak asi tak o 150 % více energie, a to i když se třeba tolik nevyspím. Mnohem lépe se mi ráno vstává do práce, protože venku už není tma a nemusím navíc složitě přemýšlet, do které další vrstvy se zabalit, abych nezmrzla. Prostě jaro mě neskutečně baví.
Se svými holými kotníky si navíc už aspoň nepřipadám jako exot. :-)

Dneska jsem tedy konečně vyrazila jen v kožené bundě, sice to dost foukalo, ale s dlouhou pletenou vestou, kterou jsem oblékla pod to bylo úplně dostačující.

Také můžete vidět nové boty ze Zary, které jsou momentálně moje No. 1. Byla to láska na první pohled, i když jsem si to nechala projít hlavou a vrátila se pro ně až po cca týdnu. Ale protože jsem na ně nemohla přestat myslet, byl to důkaz toho, že jsou to ty pravé. Vypadají super jak k sukni, tak ke kalhotám, takže v nich nejšpíš prochodím celou sezónu.

M.

With today’s outfit we officially begin “without-coat” season.
It is said that many people feel “spring tired”. Well maybe they do but I feel much more energy even though I sleep less. I can get up more easily in mornings because it’s light outside already and I don’t have to think about another layer that I’d add to my outfit to not get frozen. I really love spring.
And with my naked ankles I finally don’t fee like an absolute freak. :-)

So I put on just a leather jacket today although it was quite windy. With the long knitted cardigan that I wore under the jacket it was ok.

You can also see new leather Zara boots. They are my No. 1 recently. It was love at first sigh although I’ve actually been thinking about them for a week before I went back to buy them. Because I was not able to stop thinking about them I knew that’s exactly it!!!. They look perfect with skirt and also with jeans so I think I’m gonna wear them for the season.

M.

DSCF7117

DSCF7144

DSCF7140

DSCF7136

DSCF7125

DSCF7141
 Top - Project Rehab || jacket, shoes, jeans - Zara || sweater - Primark || bag - Stradivarius || shades - Mango

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig