From Prague to New Jersey

1. 2. 2017

FEBRUARY 1ST: MOTIVATION

DSCF6268

Dnes pro vás máme nový outfit. Po dlouhé době jsem vytáhla podpatky, i když musím říct, že při té klouzačce venku si to teď pokaždé hodně rozmýšlím a je pravda, že v 99 % zvítězí tenisky, kozačky a jak to tak vypadá, tak snad přijdou na řadu i sněhule. :-)
Jinak se ale o outfitu asi moc rozepisovat nebudu, protože jediné, co mě na zimě baví, je vrstvení. Třeba zajímavé punčochy pod roztrhané džíny, krátké mikiny přes dlouhé košile, huňaté šály, ale co si budem povídat, pravý důvod je u nás všech ve finále asi úplně stejný - snaha se alespoň na chvilku trochu zahřát.

Teď ale trochu z jiného soudku. Na našem FB jsme vám o víkendu psaly, že jsme se s Nikolou rozhodly dostat se zase pěkně do formy a tak jsme se zapojily do únorové výzvy, kterou vyhlásila Bára z blogu Detox chutně.

Jedná se o to, že upravíme náš jídelníček a budeme každý den cvičit! Společně s ostatními holkami (mimochodem sešlo se nás asi 40!) se budeme vzájemně motivovat, sdílet svoje zkušenosti, tipy, rady, pokroky, budeme se radit a občas se třeba sejdeme na společné cvičení. Protože víc hlav víc ví a vymlouvat se, že jsme si nenašly 30 minut na to si zacvičit nebo že jsem si po náročném dni v práci tu čokoládu přeci zasloužila, je před 40 lidmi o dost těžší, než se vymlouvat "jen" sobě.

Držte nám palce, samozřejmě, že se můžete těšit na pravidelný report a pokud chcete, pojďte do toho s námi.

Takže krásný první únorový den, já už mám dnes odcvičeno a vyrážím do práce.

M.

Today we have a new outfit for you. I put on heels after a while but I must admit that with the sliding weather outside I always think twice before putting them on and in 99 % win sneakers, boots and now probably also snowboots. :-)
But I don't want to talk much about the outfit. The only thing I like about winter is layering, like interesting stockings under ripped jeans, short sweatshirts over long shirts, big and cozy scarfs but to be honest the real reason is same of all of us - try to get as warm aw possible, although just for couple mins!

Nevermind, let's move to another topic. On the weekend we shared on our FB that we want to get in shape again so we've decided to get involved to February Challenge with Barča from the blog Detox chutně.

We gonna modify our diet and exercise every day! Together with other girls (and btw. it's around 40 of us!) we will motivate each other, share our progress, experiences, tips, advices and from time to time go to exercise together. As two heads are better than one and excuses that I had no time for a 30-min workout or that I really deserved that chocolate after a hard working day are much more difficult in front of 40 people than in front of "just" ourselves.

So get your fingers crossed, we'll report you regularly and if you want you can always join us.

Have a great first day of February. My today's workout is done and I'm heading to work.

M.

DSCF6231

DSCF6249

DSCF6251

DSCF6255

DSCF6243

DSCF6253

DSCF6252
 Coat, sweatshirt - Zara || shirt, stockings - H&M || jeans - Toyshop || bag - Stradivarius || scarf - Reserved || shoes - Baťa || rings - Mango, Bershka
SHARE:

1 komentář

  1. Holky, držím palce, ať u toho cvičení vydržíte! Nejsem příznivkyně posiloven, lepší je si jít zaběhat ven, proložit to pilatesem, jógou či power jógou, plaváním, jízdou na kole anebo jen pravidelnou dennodenní rychlou chůzí...hlavně u toho sportu vytrvat a ne jako předsevzetí po novém roce, kdy všichni, co si to předsevzetí dali, vydrží u toho maximálně tak do konce února. Sportu zdar! Ve zdravém těle, zdravý duch! A ať vám to sportovní nadšení vydrží hodně dlouho!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig