From Prague to New Jersey

30. 1. 2017

PERSONALITY

1

Za celý náš život potkáme strašnou spoustu lidí, kteří nás mohou ovlivnit. Někdo odejde stejně rychle, jako přišel. Někdo se nám do života stále vrací. A někdo v něm zůstane napořád. Troufám si říct, že každý z nich nás také může jakýmkoli způsobem inspirovat.

Napadá mě jedna taková spojitost, která by se možná mohla zdát směšná, ale každý z nás má někoho, koho obdivuje, koho si cení za jeho práci, ke komu vzhlíží, koho platonicky miluje a s kým se třeba za celý život osobně nikdy nesetká...

Vybavuju si tři takové osoby, které mě "doprovázely" od dob dospívání až po dnešní den. Tři ikony, které obdivují milióny lidí po celém světě. A já nikdy nezapomenu na chvíle, kdy jsem měla to štěstí a osobně jsem se s nimi potkala, a to jen díky lidem, kteří v tu chvíli stáli vedle mě. Protože to jsou pro mě TY osobnosti. Ti, kteří z všedních dnů dokážou udělat nezapomenutelné chvíle. Ti, kteří vás dokážou inspirovat, podporovat a posouvat dál. Ti, kteří tvoří tyhle vzpomínky.

Nic z toho nebyla náhoda. Ani to, že jsem právě tyhle lidi potkala. A jsem vděčná za to, že přišli a zůstali.

Jestli máte někoho takového, na koho jste si právě teď vzpomněli, nenechte ho odejít.

N.

In our entire life we meet many people who can affect us. Some of them leaves as fast as they came. Some of them returns in our life over and over again. And someone comes in and stay forever. And each one of them can also inspire us in many ways.

Well I believe that we all have someone who we admire, who we respect for his/her work, who we look to, who we love platonically and who we might never meet personally...

I recall three such people who've been accompanying me till now. Three icons who are admired by millions of people over the world. And I'll never forget those moments that I was lucky to meet them for real and it was all thanks to the people I had next to me that time. As they are THE people for me. Those who can make every simple day unforgettable. Those who can inspire you, support you and get yourself better every day. Those who make these memories.

Nothing was coincidence. Not even that I've met those people. And I'm greatful they've come into my life and stayed.

If you have someone like this too who you've just reminded, never let him/her go.

N.

2

3

4

5

upraveno

upraveno1

upraveno3

upraveno4
Photo by: Tomáš Pantoflíček
SHARE:

3 komentáře

  1. Krásné fotky a moc hezky napsaný článek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nikolko, na fotkách vypadáš krásně..jako vždy... a tento článek mi vychází z duše... Ty seš a budeš pro mě někdo, koho si cenim :-****

    OdpovědětVymazat
  3. Nikolko, nejprve chválím krásné fotky, pak úžasný článek a nakonec...přemýšlím...shrnuto o všem. Krásně si to vystihla.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig