From Prague to New Jersey

19. 4. 2016

THINK BIG OR RUN AWAY

napl2

Když jsem zpracovávala tyhle fotky, uvědomila jsem si, jak strašně rychle všechno letí a mění se. Třeba právě tenhle outfit jsme fotily s Nikol už minulý víkend, ale někdy to tak vyjde, že se k fotkám dostaneme až třeba za pár dní, někdy i týden.

Zároveň jsem si taky uvědomila, jak velkou moc ve vyvolání vzpomínek vlastně fotky mají. Když jsem se totiž podívala na tyto, okamžitě jsem si dokázala vybavit, v jaké naladě jsem ten den byla, co jsem prožívala, co jsem řešila v práci, v soukromém životě, co jsem plánovala podniknout a taky jak jsou i za tu krátkou dobu věci třeba zase úplně jinak. :) Život je prostě zvláštní a naplánovat se moc nedá...a asi právě proto nás tolik baví, protože máme zkrátka tolik možností, jak si ho užít naplno. No, tak ještě, že my jsme naštěstí spíš na tu improvizaci, že? Plánujeme a sníme ve velkém, ale i když se pak plány na poslední chvíli změní, nezabalíme to. Raději vymyslíme ještě něco většího. ;)

Jinak co se týče outfitu, džíny jsou z Topshopu a já je miluju. Kalhoty z Topshopu mi prostě sedí, chtělo by to na výlet do Londýna. :) Vrstvení dlouhé vesty nebo svetru společně s koženou bundou je pro nás typické a vy už víte, že to máme hodně rády. Bílá košile je nesmrtelná v jakékoli podobě a barevné tenisky pro běhání po pražských kostkách jasná volba. Jako příjemný detail ke casual víkendovému outfitu jsem vzala výrazný náhrdelník, který by fungoval stejně dobře i na bílém nebo černém tričku. Každopádně takovéhle mixování mě nikdy nepřestane bavit.

M.


When I was preparing this post I realized how incredibly fast the time goes and how fast everything changes. Like this outfit, we made the pictures last weekend but it was just crazy busy time recently that was no time to really working on everything we would like to. And we`re sorry that we don`t have time to work on the blog as much as we`d like to. But please be patient it`ll get better soon. Promise. ;)
Besides I also realized how powerful the photographs can be. As it took only one look at these pictures and I was able to say exactly how I was feeling, what mood I was in, what I was dealing with at work or my private life, what I was planning to do, where I was planning to go and also how much only couple days later everything have changed. The life is simply so extraordinary and not able to be planned really...but maybe that`s exactly the reason why we like it so much and it`s such an adventure for us because we have so many options to actually live it for maximum. Well so lucky that we`re more into the improvisation right? We plan and dream big but if the plans change at the last minute we don`t give it up. We rather come up with something even bigger. :)

Ok so now just a quick view at the outfit. The jeans are Topshop`s and I just love it. Topshop pants simply fit me so I think a trip to London would be very welcomed. :) Layering of long vests and cardigans with the leather jacket is typical for us and you already know that we like it a lot. White shirt is immortal in any version, size and shape and a funny sneakers for the run on Prague`s streets is a must. As a little detail to a casual weekend outfit I choose a big necklace that would work at a simple white or a black tee very well too. Anyway I`ll never get enough of this combining game.

M.

napl5

napl3

napl8

napl1

napl4

napl10

napl6

napl9

napl11

napl12

napl7
Faux leather jacket - Zara || long vest, back pack - Atmosphere || shirt - Bik Bok || jeans - Topshop || sneakers - Nike Air Max (via Footlocker) || necklace - FSHNRMX || watch - Daniel Wellington || ring - Bershka 
SHARE:

2 komentáře

Blogger Template by pipdig