From Prague to New Jersey

9. 3. 2016

SPRING WHERE ARE YOU?

Dneska máme náladu přivolávat jaro, a tak jsme se rozhodly podělit se s vámi o nějaké kousky, které jsou aktuálně na našich wishlistech a s kterými bychom rády přivolaly to sluníčko a teplo.

A vy se tak třeba necháte inspirovat. ;)

Vaše BBP

kolaz_sneakers

Sneakersky jsou na jaro must have, protože my je nosíme i celou zimu. Učarovaly nám tyto šedé a bílé (jak jinak), které jste mohli již několikrát vidět v našich wishlistech. No zkrátka ještě stále jsme si je nestihly pořídit, takže snad se nám to teď na jaře už povede. A kam pro ně? My určitě zavítáme do našeho oblíbeného Footshopu, protože ten nikdy nezklame. ;)


kolaz_shein

Béžový trenčkot patří k základům šatníku, takže o tom se asi nemusíme příliš rozepisovat. Nám se zkrátka ještě nepovedlo najít ten pravý a co takhle pod něj bílé krajkové šaty, nejlépe v midi délce, bílá krajka je tak něžná a unosily bychom je i celé léto. No, a že milujeme dlouhá, asymetricky střižená nebo jinak propracovaná trika či "cosi", jste se mohli přesvědčit už několikrát, např. tady nebo tady a ostatně v mnoha našich outfitech.

kolaz_office
Office wear - Mango

Protože obě pracujeme v kanceláři, určitě sáhneme na jaře i po nějakých těch business kouscích, jako jsou klasické kalhoty, pánské vesty, saka, košile. I tenhle look máme rády a s oblibou ho nosíme. Navíc, když takový kostým zkombinujte s teniskami, okamžitě mu tím dodáte zase nový rozměr, a to nás baví. Na jaro se asi podíváme po světlejších barvách, jako jsou bílá, béžová nebo bledě modrá, která bude letos jedním z hlavních trendů. Za nás v této klasické módě asi nejvíc vede Mango, takže nepochybujeme, že tam nějaké takové kousky objevíme.

kolaz_accesories
Hodinky Cluse - Woodies || béžový klobouk & nude sandálky - SheIn || náhrdelník - Pandora || originální psaníčko - Bagira

Určitě nezapomínáme ani na doplňky. 

kolaz_underwear

No, a protože dávno víme (a vy už jistě také), že všechno začíná u kvalitního a hezkého spodního prádla, protože bez toho se nebudete cítit dobře, ani kdybyste na sobě měly ty nejvíc sexy nebo nejdražší kousky (a ano, opravdu neexistuje prádlo tzv. "na doma" a "na ven"!!), jsou na našem wishlistu i tyto krásky od Calvina Kleina. Prostě jedním slovem, dokonalé. :)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig