From Prague to New Jersey

7. 3. 2016

OUR SUNDAY

DSC_4383
Bio levandulové mýdlo - Dr. Bronner`s (via Biooo.cz) || přírodní koupelové koule - Ceano Cosmetics (via Biooo.cz) || pleťové a tělové masky - Sephora || multifunkční suchý olej - Nuxe 

Tak jak jste si užili víkend? Nám připadá vždycky tááák krátký. Máme totiž vždycky tolik plánů a věcí, co chceme stihnout, že se to do těch 48 hodin zkrátka ne a ne vejít. ;)
Každopádně neděli se už tak nějak tradičně snažíme věnovat částečně také péči o sebe, zkoušíme nové produkty a prostě se chvilku rozmazlujeme.

Dáme si koupel, do které doporučujeme úžasné voňavé koupelové koule. Jsou 100% přírodní a spojují vlastnosti pěny do koupele, výživného tělového šamponu a tělového peelingu. A pokud náhodou nejste až takový koupelový typ, určitě nemusíte být zklamaní, protože tyhle koule můžete použít i namísto mýdla, které se během sprchování promění v bohatou pěnu. K péči o tělo během mytí nebo sprchování můžeme taky doporučit přírodní mýdlo Dr. Bronner`s, které je vyrobeno z bio panenského kokosového, olivového, jojobového a konopného oleje a čistých esenciálních olejů. Mýdlo tvoří jemnou pěnu, která pokožku osvěží a zregeneruje.

Přírodní kosmetiku používáme opravdu hodně, protože nechceme naši pleť a pokožku zatěžovat chemikáliemi nebo používat produkty, které testují na našich milovaných zvířatech. Proto se rády vracíme do e-shopu Biooo.cz, kde mají širokou nabídku právě těchto kvalitních produktů, navíc jsou všichni moc milí a hlavně si své objednávky můžete vyzvednout v jejich obchodě v centru Prahy. No a kdo by to měl náhodou z ruky, anebo prostě nestíhal, balíček vám samozřejmě doručí na vaši adresu.

Propadli jsme také nejrůznějším maskám ze Sephory, aktuálně testujeme ty na ruce a na rty a zatím jsme moc spokojené.

Pro ošetření těla i obličeje po sprchování nedáme dopustit na suchý olej od Nuxe. Na pokožce nezanechá žádný mastný film, naopak ji krásně zvláční a provoní. Je multifunkční, takže kromě těla a obličeje ho můžete použít třeba také na vlasy.

A co patří k vašim víkendovým rituálům? Také si dokážete najít chvilku, abyste rozmazlovali sami sebe?

Krásný den!

Vaše BBP 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig