From Prague to New Jersey

7. 1. 2016

SNOW RED...AND 31

pallazo2

Můj poslední outfit před tou sněhovou "kalamitou", která se přes Prahu začátkem týdne přehnala. Fotily jsme ho v neděli, kdy jsme s Nikol vyrazily na kávu. No zhýčkaná po těch teplých vánočních dnech jsem nečekala, že už začalo venku přituhovat, takže ještě štěstí, že jsme neměly v plánu courání po městě, protože to bych nejspíš zmrzla. Když jsem pak zpracovávala tyhle fotky, ihned mi to připomnělo Sněhurku :). Ta bílá pleť, tmavé vlasy, rudé rty...

Nicméně dneska jsem vám chtěla říct něco jiného. Těsně před Vánoci jsem byla na obědě s jedním mým dobrým kamarádem a když jsme si pak při rozloučení přáli hezké Vánoce a vše nej do nového roku, řekl mi: "Tak hlavně žádné sentimentální nálady, ok?!"
Ale kdo by nebyl sentimentální, když je mu právě dnes 31 let? :)
Néé, měl pravdu. Probírání se minulostí a úvahy o tom, co by býval člověk měl, chtěl nebo mohl udělat jinak nemá cenu a určitě vás to nedostane tam, kam byste si přáli. V lednu 2014 by mě ani nenapadlo, že můj život bude o dva roky později vypadat takhle. Takže je naopak čas šlápnout do pedálů a možná právě tento rok něco změnit. Alespoň to je můj osobní plán, který si dávám právě dnes, na svoje narozeniny a vy všichni jste mými svědky (takže bych se měla sakra snažit). Kromě práce, blogu, tancování, (znovu)studiu jazyků, předělávání bytu, se tak chystám vrhnout na milion dalších věcí. Podobné úvahy mívá člověk asi spíš při těch kulatějších výročích, ale tak nějak se to loni moc nepovedlo a já si třicítku v podstatě moc neuvědomila, neslavila, neřešila.

Ve finále je ale úplně jedno, jestli je vám 17, 31 anebo třeba 54, jestli je pondělí, pátek nebo neděle, prostě na nic nečekejte a pusťte se do toho, co chcete, kdykoliv a kdekoliv.

Tak krásný den!
Vaše sněhově bílá, sentimentální a černo-červená jednatřicítka ;),
M. 

pallazo6

pallazo1

pallazo4

pallazo3

pallazo5
 Coat - Zara Women Studio (via FSHNRMX) || sweater, trousers - H&M || bag - Mango || sneakers - Adidas Stan Smith || bracelet - FSHNRMX
SHARE:

5 komentářů

  1. Na 31 nevypadáte









    Zdravím a musím říci že na jednatřicet nevypadáte ,fotečky jsou krásný, přeji vše nej
    při práci v osobním životě , tak i na blogu. Vaše věrná kamarádka :-)


    OdpovědětVymazat
  2. Marťo, jako stará mladá :( Kabátek pěknej, ale třeba k úzkým černým džínům by byl lepší. Jiné boty bych si vzala tady k těm kalhotám...zkus to předělat. Těším se na zajímavé fotečky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Marti. Opet Ti to slusi - jako vzdy. Cervena Ti jednoduse sedi.

    Ale k te sentimentalnosti - ta je fajn v pozdnim veceru s dobrymi prateli a sklenkou vonaveho kvalitniho rumu - jinak mel Tvuj pritel pravdu. Nikdy nelituj toho, co jsi udelala, ale toho co jsi neudelala - a tak Ti k Tvym krasnym jednadvacetinam (at uz jsou kolikatere) preji, at si kazdy rok muzes v tento den rici, ze ten ubehnuvsi rok stal za to, protoze tam vpredu urcite najdes to, co hledas...
    B&B: Vam obema dodatecne preji v novem roce uspesnou ruku a oko pri vyberu novych outfitu, kvalitni svetlo pri foceni a dobre lidi okolo Vas!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc za krasne prani, jak narozeninove, tak za nas obe za to spolecne! Budeme delat maximum, abychom Te bavily i ten dalsi rok ;)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig