From Prague to New Jersey

20. 1. 2016

WEEK IN PICTURES

Krásné ráno,

sice víme, že články "week in pictures" se standardně uprostřed týdne nedávají, ale...na druhou stranu, proč by ne? Podle nás si totiž rekapitulaci uplynulého týdne může každý udělat, kdy se mu zachce, stejně jako začít s cvičením, změnit životní styl, vyčistit šatník, začít studovat, změnit práci, zkrátka udělat jakoukoli změnu v životě.

No a my se s vámi chceme podělit o to, co jsme zažily za posledních pár dní, právě dnes. Kromě toho, ono udělat pěkné fotky např. nových kousků či kosmetických produktů, co jsme si pořídily nebo hezky poskládat narozeninové dárky, co se sešly ze všech možných zdrojů, když chodíte od pondělí do pátku do práce zhruba na 10 hodin denně, není vůbec jednoduché, protože co si budeme povídat, denní světlo je základ a nic ho nemůže nahradit. A teď v zimě je to tedy pěkný oříšek. ;)
Tyto fotky se nám tak většinou podaří nafotit až o víkendu, kdy člověk vstává "za světla".

A teď už k tomu, jak jsme se za těch posledních pár dnů měly. Blíže se dozvíte u každé fotky, ale abychom to shrnuly...samozřejmě, že jsme neodolaly povánočním slevám, jak víte, tak Martina měla narozeniny, zašly jsme na přehlídku módního návrháře Michala Marka, Nikol zvládla už skoro všechny zkoušky a nechala si obarvit vlasy, objevily jsme několik nových i staronových podniků, začalo pěkně mrznout, zvládly jsme zase nové nehty, naše mood boardy jsou plné citátů o životě a nesmíme zapomenout, že jsme vylosovaly výherce soutěže o krásnou šálu ze ZOOTu, která se teď bude určitě víc než hodit. Výherce jsme oznámily už v pondělí na našem facebooku zde, takže pokud jste ještě někdo nezaznamenal, tak mrkněte tam.

Přejeme vám krásnou středu a hlavně nezmrzněte!

Vaše BBP

kolaz
Je tak hezký mít přátele a rodinu, co vás prostě zná :) A to se mi sem ani všechno nevešlo...a potěšil také milý dárek od Sephory v podobě duo tvářenky s nápisem "Happy Birthday" - prostě super! :)...

2016-01-12 12.20.05
...jeden z B-day dárků od Nikolky...miluju! <3

DSC_3873
Z povánočních slev kromě jiného přibyly do šatníku jedné z nás oboustranná shopper bag ze Zary a Timberland...áááách, je snad potřeba něco dodávat?

2016-01-15 14.13.49
Restaurace Aromi na Náměstí Míru byla jednou ze sladkých teček uplynulého týdne. Vždy radost pohledět i ochutnat ;)

img18
Proč má jedna z nás v inspo složkách nyní samé životní citáty, styly písma a hóóóódně moc podobných fotek? Že by proto, že ta druhá už jich má plný byt? ;) No nejen to, však uvidíte...

IMG_2742 Nikol už si pomalu vybírá nové obutí na jaro a kde jinde než ve footshopu.


FullSizeRender
 Tak kafíčko a něco malého k tomu je jednou za čas potřeba si dát, že jo ;)


IMG_2642
V pátek byla Nikol v Bomton Academy na nové barvě. Probíhala tu stáž pod vedením Anety Vaňové se značkou Paul Mitchell.


IMG_2332
Jeden z mála slunečných zimních dnů v Praze.


2016-01-20 09.05.36
Coctail party v Royalu na Vinohradech k příležitosti představení kolekce SS16 návrháře Michala Marka.

x-default
Křest kalendáře holčičího paintballového týmu v rámci fashion show. Holky samozřejmě v modelech Michala Marka ;)

nehty
Náš oblíbený schellac opět od šikovné Andrejky ze salonu Milady.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig