From Prague to New Jersey

11. 1. 2016

COSLYS MIRACLE

1

Na konci října jsme vám v jednom z příspěvků (tady), ukazovaly několik kosmetických produktů, které nám Biooo.cz věnovalo k otestování. Obě máme e-shop Biooo.cz moc rády a již v minulosti jsme některé produkty z jejich bohaté nabídky vyzkoušely, takže nyní rozšiřuji svou sbírku o další dva produkty, a to čistící pěnu a denní krém od značky Coslys.

Oba produkty používám už déle jak dva měsíce, což si myslím je už dostatečně dlouho, abych byla schopná posoudit, jak právě na mou pleť tyto výrobky působí a vzhledem k téměř úplnému vypotřebování obou balení to asi můžu s klidem shrnout. :-)

Prvním produktem je tedy čistící pěna pro mastnou pleť, kterou pravidelně používám ráno a večer. K čištění si dopomáhám konjakovou houbou, na kterou nanáším malé množství čistící pěny. Ráno tak pleť připravím na celý den a večer ji díky této pěně šetrně vyčistím a odlíčím. Coslys Cleansing Foam totiž obsahuje kombinaci bylinných výtažků z vřesu, šalvěje, myrhy a břečťanu, které se postarají o vyrovnání tvorby kožního mazu a navracejí tak pleti tu správnou rovnováhu a potřebnou hydrataci. Pěna také obsahuje květovou vodu z vilínu virginského, což je hrozně zajímavý opadavý strom nebo keř, kterému se také lidově říká Čarodějnická láska. Nevím teda přesně proč, ale i tak mi to bylo hned sympatičtější :-). Ten je využíván právě proto, že má výborné protizánětlivé účinky, které snižují výskyt akné. Také se používá k ošetření lokálních zánětů, popáleninám od sluníčka či popraskané nebo popálené pokožce.

Druhým výrobkem pro dokonalou péči je lehký denní krém ze stejné řady, který používám každé ráno jako podklad pod make-up a opravdu je hned vidět, že je pleť déle matnější a díky bylinným výtažkům dostává tu správnou péči. V krému je navíc obsažen jojobový olej pro potřebnou hydrataci. Pokožka je tak vyživená do hloubky, aniž bych měla pocit takového toho mastného filmu, který některé krémy po nanesení vytvoří.

Oba tyto přípravky mám už skoro vypotřebované a musím říct, že po dlouhé době z kosmetických produktů jsem s něčím takhle spokojená. Kdo má tedy mastnější či smíšenou pleť se sklony k nedokonalostem (v jakémkoli věku, jak je vidět) určitě bych doporučila všema deseti, protože i já se k nim budu určitě vracet.

Komu by třeba právě tyto výrobky nemusely vyhovovat, minimálně samotná značka za povšimnutí tedy rozhodně stojí, protože firma Coslys se kromě velké nabídky produktů pyšní také tím, že veškerá kosmetika je vyráběna přímo v srdci Francie v regionu Maine-et-Loire, a to podle velice přísných pravidel, kdy při samotné výrobě dbají především na využití znovuobnovitelných zdrojů, recyklovaných obalů či alternativních zdrojů energie. Díky kvalitnímu složení plnému rostlinných výtažků, výtažků z ovoce a cenných olejů mají produkty certifikát přírodnosti Cosmetique Bio a ECOCERT. Nenajdete v nich tedy žádné stopy po ropných produktech, parabenech či jiných chemikáliích.

Čistící pěnu můžete zakoupit tady a denní krém tady.

Na jaký produkt na pleť nedáte dopustit vy?

N.


2

SHARE:

3 komentáře

Blogger Template by pipdig