From Prague to New Jersey

17. 3. 2015

MY DAILY SAVERS

DSC_0454

Dnes bych se s vámi ráda podělila o kosmetické poklady, na které nedám dopustit, doprovázejí mě v podstatě denně a rozhodně je všem mohu jen doporučit.

1. YSL, FOREVER Light Creator - pleťové sérum proti nedokonalostem pleti - sjednocuje barevný tón pleti potlačením pigmentace a krásně pleť rozjasní a vyhladí. Zároveň je lehké, rychle se vstřebá a má velmi jemnou a příjemnou vůni. Pleť s ním vypadá krásně, i když třeba o víkendu doma nepoužívám make-up. Seženete např. na Parfums nebo v parfumeriích Marrianaud. 

2. GUERLAIN, Tenue De Perfection - make-up, který jsem měla na svém vánočním seznamu a dostala jsem ho od mamky. Upřímně musím říct, že jsem zatím lepší neměla. Je neuvěřitelně lehký a člověk tak téměř neví, že by nějaký make-up měl. A to i v případě, že zrovna nemáte pleť jako "dětskou prdelku", stejně jako já. Není hutný a extra krycí, pleť spíše sjednotí, ale právě díky tomu kryje daleko lépe než jiné a nepůsobí na člověku jako maska. Za super cenu seženete třeba na Parfums, jen dost často nejsou odstíny, alespoň ten můj, ale doplňují, takže to chce zkrátka hlídat.

3. YSL, Touche Éclat - krycí korektor - pro mě absolutní nutnost, protože mám problém s kruhy pod očima. Kromě toho mě jeden z make-up artistů firmy YSL naučil, jak ho správně aplikovat ještě do oblasti nosu, rtů a nad obočí a díky tomu pleť při finálním líčení ještě více rozzářit. Díky praktickému štětečku se s ním navíc krásně pracuje. K dostání na Parfums.

Příště se můžete těšit na Nikolky oblíbence :)
A jaké jsou vaše nepostradatelné kosmetické nezbytnosti? Napište nám.

Krásné úterý,
M.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig