From Prague to New Jersey

10. 11. 2014

FIRST STEP: BBP


Jsme dvě kamarádky, Martina (brownie) a Nikola (blondie), co se poznaly před skoro 6 lety, při jedné ze svých prvních prací, a ačkoli to byla jen relativně krátká etapa v našich životech a rozprchla jsme se každá úplně jiným směrem, přátelství a vášeň pro módu a vše kolem nám zůstaly a nyní si jedna bez druhé nedokážeme svůj život přestavit.

Píšeme si především o módě, lovíme zajímavé kousky, ať už v českých obchodech či na internetu, zkoušíme nové kombinace, inspirujeme se ve světě i v ČR. Každá jsme jiná, každá nabízíme trochu jiný úhel pohledu, každá máme trochu jiný styl. Přesto se v mnoha věcech shodneme, a proto můžeme dohromady tak výborně fungovat.

Na blogu najdete články o módě, zdravém životním stylu, cvičení, jídle, beauty a také tipy na zajímavé restaurace, cestování či akce.
Některé kousky, které objevíme v českých či zahraničních internetových obchodech, si prostě nemůžeme nechat jen pro sebe, a tak Vám vybrané z nich nabídneme k prodeji. Jsou to kousky, které jsme samy ozkoušely, samy je máme a zkrátka milujeme a věříme, že budete také.


Moc děkujeme.

Vaše Martina a Nikola
SHARE:

2 komentáře

  1. Does your site have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to
    send you an e-mail. I've got some creative ideas for
    your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.



    My page diy home renovation ()

    OdpovědětVymazat
  2. Hello. You can contact us on the e-mail: blondiebrownieperspective@gmail.com
    We are looking forward to hearing from you.
    Have a great day!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig