From Prague to New Jersey

21. 11. 2014

BABY LIPS... AT ANY AGE


1. Maybelline   2. Benefit   3. Dior   4. Maybelline   5. Anatomicals

S klesajícími teplotami naopak stoupá potřeba častější a především pravidelné péče a hydratace - pleti, rukou, nehtů, vlasů a rtů. Dnes jsem se zaměřila právě na rty, sáhla do své kabelky a vyndala pět nepostradatelných pomocníků, na které nedám dopustit. A ano, opravdu všech pět nosím denně v kabelce :)

Maybelline  Baby Lips - nejnovější přírůstek, který mě nadchl hravým balením, příznivou cenou a především svými vlastnostmi. Krásně voní, vykouzlí nádherné růžové rtíky (odstín Pink Punch) a opravdu super hydratuje, nelepí a přitom jsou rty krásně vláčné.

Benefit Ultra Plush Lip Gloss -  jedna ze stálic mé kabelky, nyní v odstínu Coralista. Benefit je vůbec jedna z mých oblíbených značek. Tento lesk na rtech vydrží opravdu dlouho, zároveň nelepí a jen velmi lehce a přirozeně rty tónuje a dodá jim takový "šťavnatý" vzhled.

Dior Lip Maximizer - tento zázrak má zasloužené místo v mé kabelce už roky. Jedná se o bezbarvý lesk, který obsahuje kolagen, který vaše rty opticky zvětší. Že kolagen skutečně působí dokazuje i fakt, že po aplikaci rty chvilku jakoby brní. Navíc ho můžete použít i přes rtěnku a docílit tak plných a krásně lesklých rtů.

Maybelline Color Whisper rtěnka -  jedná se o hydratační rtěnku na gelové bázi. Rtěnka je lehká a přitom dokonale hydratuje, takže už nemusíte používat jiný hydratační balzám. Navíc se dělá v krásných odstínech, já používám Pink Possibilities.

Anatomicals Banana Lip Balm - moje letošní novinka, už ani nevím, kde jsem na něj přišla, ale okamžitě mě dostal svou nádhernou banánovou vůní. Působí trochu hutněji, ale rty přesto neslepí a že výborně hydratuje a vydrží, to už asi ani nemusím zmiňovat.

A co Vy? Určitě máte také svůj oblíbený balzám nebo rtěnku, na kterou nedáte dopustit. Napište nám, rády se necháme inspirovat Vašimi tipy.

Užijte si nadcházející víkend. 

M.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig