From Prague to New Jersey

10. 8. 2020

ŠATY NEJEN NA LÉTO || ABOUT DRESS

šaty - Zara

I když si na tropické teploty stále ještě dobře pamatujeme, nic nezmůžeme s tím, že podzim klepe na dveře. To píšu po údajně nejteplejším dni v roce. Ale ono to na situaci nic moc nemění. Další krásné období před námi. Období, kdy začínáme vrstvit, ale stále můžeme ještě odhalovat opálenou pokožku. Vzhledem k tomu, že mně je zima téměř celý rok, vrstvím stále.

Šaty. Je to přece jen takový ženský prvek. Jeden jediný kousek, který když si oblékneme, dají se s ním udělat velké věci. Minimálně se budeme cítit skvěle, a to jen tak s ničím podobným neuděláme. Navíc se jedná o skvěle kombinovatelnou a celoročně vynositelnou věc. Dala jsem tak pro vás dohromady několik tipů na šaty, které si místo ve vašem šatníku rozhodně zaslouží, a to bez ohledu na to, jestli bude teplo nebo zima. Pod fotkami také najdete odkazy, kde šaty pořídit.

Tak ráda bych měla jen šatník s minimalistickými kousky. A já bych to asi i tvrdila - do doby, než se podívám právě na tyto fotky. Nic barevnějšího už asi ani nemám. No, chtěla jsem říct, že barev se rozhodně bát nemusíte a moji oblíbenou šedou, béžovou, bílou a černou občas ráda vyměním za něco výraznějšího.

šaty - Zara

šaty - Lindex, legíny - Stefanel

Košilové šaty jsou velkým trendem a pohodlným kompromisem. Pásek pak skvěle supluje malý detail, který zakryje to, co zakrýt má a zvýrazní to, co zvýraznit má. Ideální kombinace. V létě obujte sandálky nebo vaše oblíbené tenisky. Podle příležitosti a nálady. 


Vzdušný a lehký materiál. Zkrácené rukávy, rozparek. I na těchto maličkostech záleží. V chladnějších dnech jednoduše zkombinujete s kašmírovým svetrem, doplňte páskem a obujte podpatky. Nádhera!


Tahle trojka působí hodně žensky. Obzvlášť ty bílé, ale nenechte se zmást. Skoro svatební být nemusí. S koženou bundou a teniskami zase jako úplná víla vypadat nebudete. Ale pokud chcete, fantazii se meze nekladou. Pro mě jsou tedy jasnou volbou.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig