From Prague to New Jersey

5. 5. 2020

JAK SI UDRŽET SPRÁVNÝ ODSTÍN BLOND VLASŮ || CARE FOR BLONDE HAIR


Jak si udržet správný odstín blond vlasů? Tohle je věčný boj. A věřím, že mi dají za pravdu všechny blondýny i neblondýny.

Vzhledem k takovému myšímu odstínu, který mám, navíc se sklonem k zlatému (zní to líp, než žlutému) pigmentu, má barva vlasů, po delší době od návštěvy kadeřnice, nebývá moc lichotivá. Prostě to chce pravidelnou péči, a to jak profesionální, tak i tu domácí. Pár týdnů už proto používám řadu od *Malibu C Blondes Wellness.

Tato sada obsahuje neutralizační šampon pro blond vlasy, kondicionér a kúru pro obnovu blond barvy vlasů. Chrání vlasy před elementy přenášenými vodou, které potlačují barvu a přirozený lesk vlasů. Díky složení bojují také proti nežádoucím žlutým odstínům. Co by vás ještě mohlo zajímat je to, že tyto přípravky jsou 100% vegan. Neobsahují parabeny, sulfáty, chlorid sodný ani umělou parfemaci.

Šampon má temně fialovou barvu a na vlasech téměř nepění. Vždy nechám chvilku působit a poté opláchnu. Kondicionér má velice příjemnou texturu. Je takový lehce našlehaný. Má nevtíravou vůni a po umytí je tou příjemnou tečkou, po které jsou vlasy opravdu jemné a dají se snadno rozčesat.

Kúra, která je součástí balení je ve formě prášku, ke kterému přidáte cca 30 ml vody a uděláte z toho takovou jemnou kašičku. Tím se rozpustí krystaly a vy můžeze vmasírovat do vlasů. Nechá se působit pár minut a poté opláchnete. Je to skvělé pro odstranění nánosu minerálů, které se usazují na vlasech a způsobují právě žloutnutí.

Návštěva kadeřnice byla ještě donedávna v nedohlednu, ale už se blýská na lepší časy. Každopádně s touto sadou prodloužíte a hlavně oživíte blond barvu. Můžete ji zakoupit na *Salon Professional.

Jak chráníte svou barvu vlasů vy? Používáte také podobné přípravky nebo máte přímo zkušenost se značkou Malibu C? Dejte mi vědět do komenátářů.

N.

SHARE:

2 komentáře

Blogger Template by pipdig