From Prague to New Jersey

24. 3. 2020

OSTĒ || PURE • ORGANIC • CARE


Po zimě a chladném počasí, kdy dostala naše pokožka hodně zabrat, teda ono tomu sice není jinak ani v letních měsících, kdy z tepla vstupujeme do klimatizovaných prostor. No, zkrátka po celý rok je nutné se o sebe starat! 

My vám dnes chtěly ukázat několik našich oblíbenců, které momentálně nedáme z ruky, a to doslova. Řeč bude o české značce OSTĒ. Ta na našem trhu září poměrně krátce, za to s takovými hvězdami, že se každodenní péče o vaše tělo stane opravdu zážitkem.

Ano! Na to bychom úplně zapomněly. Nejdůležitější věc. Celá tahle záležitost, celá tahle značka - je hlavně o kokosu. Bio panenském kokosu. Jedná se o přírodní produkty vyráběné nejen v souladu s přírodou, ale také za přísných podmínek a požadavků na vysokou kvalitu a zachování účinnosti produktů.

A tak má v naší kabelce momentálně své místo kokosový krém na ruce. On to ani tak není krém, ale řekla bych spíše hustá našlehaná pěna. Ihned pokožku regeneruje a krásně zjemní. Navíc nezanechává pocit mastných rukou. 
Druhým favoritem je kokosový balzám na rty s příchutí perníčku, který byl jako limitka. V nabídce  ale najdete také tolik oblíbený slaný karamel. Plný přírodních olejů doplněných o rýžový vosk. Ten rty zvláčňuje, ošetřuje a zanechá sametové.

Úplně prvním produktem značky OSTĒ byla téměř legendární maska na vlasy. Štědrá porce bio panenského kokosového leje, ricinového oleje a extraktu z rýžových zrn. Na tu se teď chystáme my.

Pokud máte s OSTĒ zkušenost, budeme rády, když nám do komentářů napíšete, jaký produkt je tím vaším favoritem?

N.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig