From Prague to New Jersey

1. 9. 2017

HAPPY BDAY SOULSISTER

P9011001


Dneska nejen že máme pátek, navíc 1. září, tedy startuje nám nový měsíc, ale pravděpodobně také už opravdu končí léto. 
Nicméně především se právě dnes přesně před 30 lety (ano ano, už si z ní taky můžu utahovat) narodila jedna z nejdůležitějších osob v mém životě.

Děkuju, že tu pro mě vždycky jsi, že mi všechno říkáš hezky od plic, i když to třeba nechci slyšet, že mi "dáš pár facek", když dělám blbosti a pak mě obejmeš, když kvůli těm blbostem brečím jak mimino, děkuju, že mě necháš snít neuvěřitelné sny a sníš je se mnou, i když jim třeba nevěříš, protože chceš, aby se mi splnily.
Děkuju, že se s Tebou vždycky zasměju, protože pokud smích skutečně prodlužuje život, budeme tu spolu ještě nejmíň tisíc let! :-D

Každá brunetka má svou blondýnku a ty jsi ta moje, moje druhá půlka. Jsem ráda, že Tě mám.
Miluju Tě 365 a 1/4 dne v roce.

Krásné narozeniny!! <3

M.

It's not only Friday today, 1st of September so the new month has started but it also looks like the summer is definitely gone.
Well but most of all today is the day when one of the most important people in my life was born thirty years ago (lol yep now I can finally make fun of her too).

Thank you for always being here for me, for being roughly honest and telling me everything without hesitation even when I don't wanna hear it, for punching me in my face when I'm acting stupid and hugging me when crying because of it later, thank you for letting me dream big and silly dreams and dreaming with me because you want them to come true for me.
Thank you for laughing with you all the time because if laugh makes you live longer we gonna be here together for another thousands years ! :-D

Every brunette needs blondie by her side and you're mine, my other half. I'm so grateful to call you my friend. I love you to the moon and back.

Happy Birthday!! <3

M.

SHARE:

1 komentář

  1. Moc krásně napsané přáníčko Martinko Vaší přítelkyni :-)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig