From Prague to New Jersey

15. 9. 2015

DETAIL SAYS MORE THAN YOU THINK

Snad pokaždé, když fotíme outfity, se shodneme na tom, že se nám asi nejvíce líbí fotky detailů. Jednak je to proto, že nejsme žádné modelky a jako všechny ženy jsme i my k sobě dost kritické, takže na svých fotkách každá vždycky najdeme něco, co se nám nelíbí. Jednou nám blbě trčí vlasy, jindy máme divně ruce, křivě nohy, blbý výraz, pak koukáme jinam, máme zavřené oči atd. :)

Oproti tomu detaily se většinou povedou tak, že kolikrát nevíme, kterou z fotek vybrat. Je to pouze další důkaz toho, jak moc na detailech záleží a jak dotvářejí celkový look. Ať už si třeba, po vzoru Francouzek, namalujete rudě rty, když jdete v neděli ráno v džínách a triku do pekárny pro snídani, vezmete pod bílou košili černou krajkovou podprsenku a perlový náhrdelník po babičce nebo se naopak ověsíte obřím náhrdelníkem a sladíte ho jako by náhodou s lakem na nehty.

Zkrátka, na detailech záleží, říkají, kdo jste. Vždycky ale myslete na to, že vás hra s nimi musí především bavit a musíte se v nich vždy cítit dobře.

Tak my si jdeme konečně domalovat tu rudou na rty a vám přejeme krásný den plný jen těch úžasných detailů.

BBP







SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig