From Prague to New Jersey

24. 7. 2015

MY DAILY SAVERS


V jednom z příspěvku vám Martina ukázala pár kosmetických pomocníků, bez kterých neudělá ani ránu a stejně tak i já jich tu dnes několik pro vás mám. Jsou to věci, se kterými začíná skoro každé mé ráno, i když je pravda, že kosmetika je jednou z věcí, která se na trhu, díky našim požadavkům, neustále mění a my tak často podléháme, zkoušíme a hledáme. A já nejsem výjimkou.

Jednou z nezbytných věcí je u mně určitě báze od Dermacolu. Jestli po nějaké z drogerie sáhnout, tak určitě po téhle. Používám ji několik let a pro mě je rozhodně top. Střídám ji s tou ze Sephory nebo s Benefitem POREfessional.
Pokud mám zůstat u této značky, pak ve své kosmetické taštičce mám vždy jejich make-up cover. Vydrží strašně dlouho, protože na jeho aplikaci stačí malé množství a úžasně kryje všechny nedokonalosti pleti.
Ke krytí mi pomáhá i Astor Perfect stay 24h concealer. Jedná se o korektor, který asi není potřeba více představovat. Seženete ho třeba v síti drogerií DM nebo v odkaze za super cenu.
Make-up od Clarines True Radiance mám poprvé, ale už skoro vypotřebovaný a s klidem mohu doporučit. Vyhovovala mi jeho konzistence, střední krytí a příjemná vůně. Myslím, že se k němu budu ráda vracet, i když bych ho spíše doporučila na chladnější období pro jeho vyšší hydrataci. Stejně tak se ráda vracím k Lancome Teint Miracle (tady) anebo Rimmel Match Perfection (tady).
Poslední výrobek je od značky Nuxe, o které jsem hodně četla a už v mém vánočním wish listu se objevil jejich tolik oblíbený multifunkční suchý olej, který jsem dostala od mé kamarádky a velice mile mě překvapil, proto jsem zkusila tuto emulzi Nuxe Aroma-Perfection, která bojuje s nedokonalostmi pleti. Lze ji použít jak večer, tak ráno pod make-up, což já většinou dělám. Výsledkem by měla být eliminace nadměrné tvorby mazu, pleť by měla být viditelně zmatněná a ideálně hydratovaná a já myslím, že všechno tohle splňuje.

Ke kterým kosmetickým vychytávkám se rády vracíte vy?

N.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig