From Prague to New Jersey

30. 6. 2015

MY FEET SOMETIMES LOVE HIGH HEELS


Název dnešního postu asi tak úplně nebude pravda, ale protože je všechny milujeme a nechceme se jich jen tak vzdát máme tu pro vás dnes pár vychytávek, které nám nošení vysokých podpatků alespoň trochu zpříjemní. 

1) Většinou už automaticky do zásoby kupujeme gelové vložky, které opravdu hodně snižují tlak při chůzi, tyhle koupíte v drogerii DM.

2) Anti blasen gel je skvělým pomocníkem ještě než si boty nazujete. Vytvoří neviditelný film, který brání nežádoucímu tření mezi nohou a botou a zamezuje tak vzniku puchýřů. Obsahuje pantenol a výtažky z měsíčku lékařského, takže nožky ještě vyživuje. Opět seženete v drogerii DM.

3) Elektrický pilník Scholl Velvet Smooth Diamond díky brusnému válečku, který obsahuje diamantové krystalky, snadno odstraní nežádoucí kůži na patách a zanechá tak vaše chodidla krásně hladká.

4) Neutrogena foot care je lehký balzám na unavené nohy. Příjemně chladí, hydratuje a snižuje otok nohou. U nás ho seženete třeba tady.

5) Třešinku na dortu tu máme v podobě laků a o péči od Sally Hansen jsme psaly už tady.

Pics: Pinterest
SHARE:

3 komentáře

  1. Super rady... Děkujem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Botičky jsou úžasný, ale ty bolavé nožičky z nich :( Myslím, že ani výše uvedené pomůcky nepomůžou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pak už je to jen o tréninku, i když bolet úplně nepřestanou, z vlastní zkušenosti víme, že čím častěji takové botky nosíte, tím je bolest menší...z některých už nás nebolí vůbec :)

      Vymazat

Blogger Template by pipdig