From Prague to New Jersey

12. 12. 2014

XMAS WISH LIST NO. 2

Dnes je na řadě můj dopis Ježíškovi. Myslím, že až ho uvidí, raději vezme rychle nohy na ramena :)
Ano, vím, skromný opravdu není, ale kdy jindy by měl člověk svá přání vyslovit než právě o Vánocích. Kdybych pod stromečkem našla i jednu jedinou věc z tohoto seznamu, udělalo by mi to opravdu velikou radost.

1. a 7. Asi není potřeba ani komentovat, zkrátka jablíčko dostalo už i mě.
2. Nemám ráda hutné make-upy a přesto potřebuji zakrýt nějaké nedokonalosti a tento make-up oba požadavky splňuje do puntíku, pleť krásně sjednotí a tak skryje to, co je potřeba, ale přesto je lehký a pleť má tak možnost dýchat.
3. Už dlouhou dobu sháním elegantní kozačky do práce na pohodlném podpatku, ale nedaří se mi. Tyto jsou první, které mě zaujaly. Pokud máte ještě nějaký tip, tak sem s ním.
4. Nové příběhy Zaklínače od Andrzeje Sapkowského. Před lety, ještě na gymplu, mě k tomuto autorovi přivedla moje mamka. V té době mi čtení nic až tolik neříkalo a díky ní (a Zaklínači) jsem se do knih zamilovala. Za to jí moc děkuji.
5. Také jeden z kousků, který v mém šatníku chybí. Akorát velká crossbody kabelka a na téhle se mi líbí jak lesklé provedení, tak jemná pudrově růžová barva.
6. Nový parfém My od Burberry je zkrátka láska na první pohled, tedy spíše nádech :)
8. Získal si mě jejich jednoduchý a klasický design, přesně takové mi chybí, s tradičním koženým páskem, prostě dokonalé.

Tak a co ty vaše dopisy Ježíškovi?

M.


SHARE:

2 komentáře

  1. To se ježíšek asi opravdu nalítá a pořádně prohne,ale věřím že jste byla hodná,tak určitě něco přinese.....
    Krásné vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeju Vám krásné vánoce a ať pod stromečkem najdete alespoň jedno přání splněné :-)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig