From Prague to New Jersey

4. 11. 2018

WELCOME 2018, YEAR OF THE CHANGES

38868819025_28e156969b_o

Ano víme, že už za sebou máme skoro celý leden, takže název dnešního článku může působit trochu zavádějícím dojmem, ale až si článek přečtete celý, uvidíte, že není. 
Domníváme se, že ještě celý leden se bilancování nad uplynulým rokem a plánování toho nového toleruje.

Dnešní článek jsem začala psát totiž ještě v prosinci, na Štědrý den v letadle cestou do Spojených států a soubor, do kterého články připravuji se mi shodou okolností otevřel na článku, který jsme s Nikolou psaly přesně před rokem na Vánoce! Tak jsem se do něj začetla a řeknu vám, že občas je to vážně legrace, číst si zpětně naše starší posty. :-)

Tyto Vánoce jsem poprvé trávila mimo domov, ale s rodiči jsme naštěstí přes rok blízko a že se máme rádi si říkáme v průběhu celého roku a snažíme se spolu trávit hodně času, takže jsme si je udělali o týden dříve se vším všudy.

Ale teď uz zpátky k tomu novému roku, o kterém jsem chtěla dnes mluvit. Ten totiž zdá se bude plný změn, nových výzev, plánů a dobrodružství. 
(Jen tak mimochodem, při psaní této věty jsme zrovna prolítali pěknými turbulencemi…fakt nekecám! :-))
No, vezměme to hezky popořádku. S příchodem nového roku jsem oslavila už třiatřicítku! Tak jsem si řekla, že už jsem teda velká a prodloužila si pobyt v USA na celý měsíc, (který mi tedy právě teď končí).
Jako další nás čeká úplně mega událost, protože se Nikole na jaře narodí miminko! Už se těším, jak budu vozit a užívat si “tetičkovské” povinnosti a rozmazlovat.

Do toho máme navíc různé plány a vize s blogem, ale ty prozatím nebudeme prozrazovat, protože je to spíš ve fázi určitého plánování, tak doufáme, že nezůstane jen u toho.
Pak je tu samozřejmě ještě několik dalších velkých osobních plánů, kterým konečně začnu dávat konkrétnější podobu, tak držte palce, abych se s vámi o ně potom mohla podělit.

Každopádně máme takové tušení, že rok 2018 bude opravdu plný změn a my se na ně upřímně opravdu těšíme!

A jak jste do nového roku vstoupili vy a jak ho zatím vidíte? Nějaké plány a sny, které se chystáte uskutečnit?

Určitě budeme rády, když se o ně s námi podělíte.

M.

Yes yes, we know that January si almost done so that the title of today’s post could seem a little bit confusing but when you finish it you’ll see it’s not.
We believe that in January balancing over last year and planning for the new one is still acceptable. 

I’ve started writing this article in December on Christmas Day on my flight to the US and the file I’m always preparing blog posts opened on the one that we posted exactly a year ago on Christmas. So I went thought it and I must say that sometimes it’s really funny to read our old posts. :-)

I spent this Xmas out of home for the first time but fortunately me and my parents live close and we try to spend as much time as possible together and to say we love each other a lot. So we had Christmas Eve a week before Christmas with everything like dinner, Christmas tree, presents etc.

Well but I wanted to talk mostly about the new year. As it seems that 2018 is going to be full of changes, new challenges, plans and adventures.
(Btw. when I was writing that sentence quite big turbulence just happened…not kidding! :-) )

So let’s take it from the beginning as with the new year the thirty-three finally got me! So I said to myself that I’m old enough and I’ve extended my USA stay for the whole month. Love is the thing you know?!
Then the biggest thing is coming as Nikola is going to have a baby in the spring! I can’t wait to all the “auntie” duties like baby sitting, cuddling, spoiling etc..
We also have some plans and visions with the blog but we won’t share anything particular yet as it’s been mostly planning so far. :-)  
And then there are some of my big personal plans and goals that I'm finally going to fulfill so wish me luck so I can share them with you soon.             

But we have a feeling that the 2018 is going to be a real breakthrough and we can’t wait!

What about you? Any plans and dreams you’re ready to live this year finally?

We’ll be happy if you share with us.

M.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig