From Prague to New Jersey

6. 11. 2018

THE PERFECT COVER

24066496617_d94e984f8e_o

To, že u nás tak často nejsou vidět typické beauty články není žádná novinka. Máme své stálice, kterých se většinou držíme a jejich čestná místa v kosmetických taštičkách neměníme a jsme jim věrné. Co to ale vlastně znamená - když se u nás článek s podobným obsahem objeví, měly byste zpozornět. Dnes se ale tak úplně nejedná o žádnou převratnou novinku. Spíš chceme potvrdit to, co jsme tak často slýchávaly až jsme po dlouhé době samy podlehly.

Jestli jste si doteď myslely, že nepotřebujete nový make-up, že máte ten správný, který dobře kryje, vyhovuje vám jeho barva, textura - nezkusily jste Double Wear od Estée Lauder. Nám se snad nikdy nestalo, že by jakákoli make-upartistka, která nás kdy líčila, řekla, že máme ten správný odstín, ale na druhou stranu si nepamatujeme, že by nám některá z nich prozradila, který by to vlastně měl být, aby splnil všechny naše požadavky. No, takže jsme raději pokračovaly v zajetých kolejích a používaly stále to samé. Ale to už se změnilo...

Cestou z našeho kávového víkendu jsme zašly do kamenného obchodu Estée Lauder, našly si svůj odstín, dostaly vzoreček domů, který nám oběma vydržel více jak na týdenní zkoušení. No, ale stačil mu pouhý den na to, aby nás přesvědčil!

Pokud tedy stále váháte nebo prostě chcete jen vyzkoušet něco nového, tak jsme obě přesvědčené, že právě s tímhle make-upem nešlápnete vedle. Ono to snad ani nejde. Vážně! Po dlouhé době musíme opravdu říct, že tohle je naše nová stálice.

Vaše BBP

As you know we don't do typical beauty posts much often. We have our favorites that we're true to and we don't usually change them for a long time. But what does that mean actually? That when we do such post you should definitely check it out. It's not a revolutionary news today it's more about validating something that we heard and read a lot about until we have finally tried it ourselves.

If you have been thinking that you don't need new make up and that the one you've been using is the perfect one for you, that covers and protect, the right color, texture etc. you definitely haven't tried Double Wear by Estee Lauder. We probably have never heard from any make up artist that we had the right make up color but we also don't remember that anyone would've ever advice us which one should that be to meet all our needs and expectations. So we continued to use those we had and were used to. But that has changed...

On the way from our weekend coffee we stopped at Estee Lauder shop, we have found our perfect hue, got a tester for couple days but it took only a day to satisfy both of us!

So if maybe you're not sure about your make up or maybe just want to try something new we believe that you can't go wrong with this one. Really! After quite a long time we really have to admit that this has become our new favorite.

Yours BBP

27122566829_b59d7df36f_o

24066496427_95280e5897_o

38183526414_21903aaabe_o

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig