From Prague to New Jersey

6. 11. 2018

TIME TO PLAY

42965148825_2da0b9a178_o

Na jedno z těch slibovaných a nových témat konečně přišla řada. O mateřství se asi rozepisovat nebudu, pořád sama tápu, učím se a plavu zatím u břehu, protože je to pro mě spíš jedna velká neznámá, ale nákupy nám s Martinou vždycky šly. Takže je to vlastně nové téma? :-)

Dnes tedy o prvním balíčku, který nebyl pro mě a dorazil ještě před narozením syna. No, ale nebudu vám lhát, protože ze všech těch věcí mám stejně největší radost zatím jen já. Vždycky jsem obdivovala lidi, kteří jsou schopní vlastníma rukama cokoli vyrobit. Já jsem schopná si přišít k sobě leda prsty.

Balíček byl od 2Edesign, maminky dvou holčiček, která ručně vyrábí nejen hračky pro děti, ale také aktivní deky, lapače snů a další nádherné věci. Nejlepší na tom je, že všechny tyhle výrobky jsou zárověň i didaktické pomůcky. Využívá pro výrobu kontrastní barvy, které dokážou vnímat miminka již v prvních týdnech  života nebo různé materiály, které se učí rozeznávat pomocí hmatu. Navíc tím, že je vše vyráběno ručně, je každý kousek zároveň unikátní a jedinečný.

U nás je vše v permanenci od první chvíle, kdy jsme dorazili domů a hlavně s každým dalším dnem nacházíme nové využití. Jo, my oba. :-)

Takže pokud čekáte miminko (nebo někdo z vašeho okolí) myslím, že tohle je ten pravý dárek.

Ještě teda taková "třešnička na dortu", která ovšem dělá hodně - a to je obal. Vše přišlo nádherně zabalené s přesnými informacemi o údržbě a malým dárkem. Tyhle maličkosti dělají věci dokonalými.
Takže žádná reklama, ale doporučení z přesvědčení. A už teď pokukuju, co nového by nám udělalo radost.

Jak to máte vy - kde nakupujete podobné věci pro nejmenší? Dáváte také přednost ruční práci a jedinečnosti?

N.

Finally it's time for one of the new topics we told you some time ago. I'm not gonna talk about motherhood itself so much as it's still kinda new for myself, learning and getting into it every day but I'm still not "a pro". But me and Martina have always been good in shopping. So should I even call it new topic? :-)

So today it's about a first delivery that wasn't for me and was delivered before my son was born. Well I think I'm the only one excited about these things so far. I've always admired people who make things themselves. I can only make a mess. :-)

The package was from 2Edesign, which is represented by mom of two girls, who makes not only kids toys but also active blankets, dreams keepers and so many beautiful things. And the best thing about them is that all of those items are also didactic aids. She uses contrasting colors that can be perceived by babies in the first weeks or different materials that the can touch etc. And as it's all hand made every piece is unique.

We're using everything from the very first day we came back home and every day we find new way to use it. Yes both of us. :-)

So if you're pregnant (or anyone of your friends or family) I believe this is perfect gift.

Oh and one more thing that I love about it - is packaging. Because I think it makes a lot. And this package was so beautifully wrapped, with all care informations and also a little present. These details upgrade everything to the whole new level.
And this is not a paid partnership but my honest recommendation. And I'm already browsing what to order next.

What about you - where you shop for your little ones? Do you also prefer hand made, special and unique stuff instead of a mainstream?

N.


28932850367_5da345e6da_o

28932850197_998c5f8c71_o

28932850137_d4ce6c05c8_o

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig