From Prague to New Jersey

24. 12. 2016

MERRY CHRISTMAS FROM BBP

xmas3

Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků a ať máte vedle sebe neustále někoho, s kým se nikdy nepřestanete smát! 

BBP

We would like to wish you a very merry Christmas and that you always have somebody who will never stop laughing with next to you!

BBP

SHARE:

12. 12. 2016

GOLDEN GIRL

DSCF5429

Po delší době jsme si s Nikolou užily společný čas, potkaly se v sobotu, udělaly fotky a zašly si na kávu a něco mezi snídaní a obědem. A hlavně si konečně zase popovídaly. Měly jsme kliku, chytly teplejší a taky slunečné počasí a focení jsme tak mohly věnovat více času, odhodit na chvíli kabáty a vůbec si u toho trochu zablbnout.

Když jsem pak fotky viděla, uvědomila jsem si díky nim jednu věc. Mám zase strašně zrzavé vlasy?!  :-) Ono to asi dělá i to světlo, ale i tak, přesvědčilo mě to, že návštěva kadeřníka je ještě před Vánoci absolutní nutnost.
Ale to jen tak na okraj. Spíš jsem dneska chtěla ukázat mou novou zlatou čapku. Někdo jste ji už nejšpíš viděli na instagramu, protože ji nosím teď skoro pořád. Je totiž naprosto dokonalá a je to opět jeden z těch kousků, o kterých jsem se přesvědčila, že to byl prostě "kauf" měsíce. Chválí mi ji totiž i cizí lidé na ulici a to vážně potěší. Vím, že to není kousek pro každého a právě to se mi na ní samozřejmě líbí, ne každý by na ni měl odvahu, ale protože mě už znáte, víte, že to se mě netýká. :-)
Zbytek outfitu už jsem nechala černý (až na boty, jasné), ale i tam jsem si pohrála s detaily - potrhané džíny, síťované punčochy, krajková, já tomu říkám záclona :-), a kůže. Někomu to možná přijde až příliš, pro mě je to přesně ta "módní hra", o které tak rády mluvíme. No, a bílé tenisky jsou taková ta správná tečka, co myslíte?

M.


We had a very nice time with Nikola this Saturday after quite a long time, made pictures, had a coffee and something between breakfast and lunch together and most of all a nice chat. We were lucky as the weather was really nice, not much cold and even sunny so we could spend more time with shooting, put our coats away and had some fun.

Btw. when I saw the pictures afterwards I've realized one thing. My hair is sooo red again?! :-) I know it's also the light but it convinced me that "emergency appointment" at my hairdresser is an absolute must.
But today I wanted to show you my new golden beanie. You've seen it on my instagram maybe already as I wear it a lot lately. As it's simply perfect! And it's one of the pieces that made me believe that I had a lucky hand because I've heard many compliments on it from random people on the street and that's something very nice. I know it's not for everyone and of course that's one of the reasons why I like it so much, not everyone would have the courage to wear it but because you already know me you know that's not my case. :-)
I kept the rest of the outfit black (except shoes of course) but I focused on details - ripped jeans, fishnet stockings, lace, well I call it curtain :-), and leather. To much for somebody maybe but that's exactly what I call the "fashion game" we always write about. And white sneakers are kind of the "icing on the cake", right? Or what do you think?

M.

DSCF5439

DSCF5493

DSCF5418

DSCF5444

DSCF5436

DSCF5495

DSCF5499
Coat, beanie, lace dress, leather jacket - Zara || ripped jeans - Topshop || bag -Mango || sneakers - Adidas || watch - Daniel Wellington || ring - Bershka || bracelets - bijoux
SHARE:
Blogger Template by pipdig