From Prague to New Jersey

4. 11. 2018

DRESS TIME

43514008032_f00ccd5620_o
Tolikrát jsem už psala, že jsem spíše kalhotový typ. Nedám dopustit na culottes. Mám jich ve skříni spoustu. Všechny možné barvy, materiály a je to opravdu ten "must have" kousek, po kterém sahám často. Cítím se v nich dobře, jsou snadno kombinovatelné a tím, že jsem vysoká se jich prostě nemusím bát.

Tohle léto ale stejně tak ráda oblékám midi šaty, které jsou v tom mateřství, řekla bych, taky takovým vděčným kouskem. Jsou ženské, vzdušné a rychle oblečené, takže není potřeba moc co dalšího vymýšlet. No, a já dnes pro inspiraci vybrala pár takových šatů, po kterých v poslední době pokukuju a mám v plánu si některé z nich pořídit. Ta světlá barva není úplně ideální, ale my zatím nikde po pískovištích neposedáváme, takže bych to mohla zvládnout. 

Jak jste na tom vy? Jaký kousek tohle léto vede zrovna u vás?

Kdyby si chtěl někdo připomenout, tady je pár minulých článků, ve kterých hrály prim právě culottes: tady, tady a tady.

Mějte fajn den.

N.


I've said it many times and my outfit posts speaks for themselves that I'm more a pant-type-of-girl. And the most of them all I love culottes. I have many styles, colors, materials and shapes in my closet and it certainly is a must have piece for me. I feel very well when wearing them, you can combine them easily and as I'm tall I don't have to be afraid of not fitting well.

But this summer I fell for dresses too and I wear them very often as especially for me as mom now it's a very practical piece. They're feminine, perfect for hot days and dressed up in a minute so you don't have to think about it too much.
So as a little inspiration few pick ups today that I like and I'll definitely go for some. Maybe not the light color ones but as we're not in a playground age yet it might still could work and I could manage it.

And what about you? What is the must have for this summer for you?

And if you want to recall some of our older posts with culottes as a main lead, here you go: here, here and here.

Have a great day.

N.

42655654035_fd637dcc38_o
1. Topshop  2. Zara  3. Zara
42655653955_ab2b117e51_o
1. NA-KD  2. Mango  3. Mango

43514007942_162ca5e56d_o
Dress - H&M || slipon - H&M 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig