From Prague to New Jersey

28. 12. 2019

SILVESTROVSKÝ OUTFIT || LAST OUTFIT IN 2019


Štědrý den za námi, a tak je čas začít přemýšlet, co si oblékneme poslední den roku 2019. Novoroční oslavy jsou spojeny s bublinkami, party, ohňostroji, třpytky... 

Celý rok trávíme spíše v neutrálních barvách a v běžných modelech, proto se nebojte právě tuto noc trochu zazářit! A to klidně i ve vašem obýváku. Vybraly jsme totiž několik outfitů, s kterými rozhodně nešlápnete vedle, ať už vás čeká žhavá party anebo poklidný večer s rodinou.

Užijte si poslední noc tohoto roku!

Černá klasika.
Malé černé jsou základem každého šatníku. Silvestrovská noc si zaslouží jejich slavnostnější verzi, zvolte nějaké s flitry anebo samet.


 Extravagance.
Pokud se nebojíte trochu experimentovat, sáhněte po flitrových kalhotech extravagantnějších střizích, určitě se to vyplatí.

Zlato a stříbro.
A to nemluvíme jen o špercích. V šatech v barvách drahých kovů budete zářit celou noc.



Sexy.
Pokud chcete zkusit něco odvážnějšího, oblečte šaty v zářivé červené barvě s holými zády anebo zvolte flitrované mini. Nezapomeňte, poslední den v roce! Tak ho zakončete ve velkém stylu, i když budete třeba v pohodlí domova.


Detail.
Pokud nechcete jít do celoflitrových outfitů, zkuste outfit oživit třeba jen zajímavým topem s trochou toho třpytu. Skvěle bude vypadat s klasickými cigaretovými kalhotami, sukní, ale klidně i s džínami.

SHARE:

24. 12. 2019

S TEBOU, I KDYŽ BEZ TEBE || CHRISTMAS TIME


I když máte dnes jistě úplně jiné myšlenky, chtěly jsme vám popřát krásné Vánoce a klidné svátky. Pokud to jen trochu jde, užijte si je společně s vašimi blízkými, a to i když spolu třeba nemůžete, stejně jako my dvě, být osobně. My jsme vlastně pořád spolu, i na tu dálku.

Popřejeme vám hlavně pevné zdraví, lásku a štěstí. A budeme se na vás těšit u našich dalších článků.

Šťastné a veselé!

Vaše BBP


SHARE:

17. 12. 2019

VÁNOČNÍ DÁRKY || CHRISTMAS INSPIRATION


Vánoce už skoro klepou na dveře. Věříme, že už máte vše připravené. Cukroví upečené, dárky zabalené a teď už si budete jen užívat klidu a rodinné pohody.

No, anebo realita - pár věcí přece jen musíte nachystat. Pokud vám, stejně jako nám, ještě pár dárků chybí, připravily jsme pro vás několik tipů na ty, které by mohly udělat radost vašim blízkým. Ať už vám chybí něco pro kamarádku, kolegyni v práci nebo třeba maminku. A samozřejmě jsme nezapomněly ani na naše drahé polovičky, tatínky nebo třeba bráchu.

Pro naše ženy



Pro naše muže


SHARE:

11. 12. 2019

LISTOPADOVÝ FOTOREPORT || NOVEMBER IN PICTURES


Krásné ráno,

Mikuláš za námi a tak je nejvyšší čas si opět v obrazech shrnout předcházející měsíc.

Na začátku listopadu se Nikol zúčastnila autogramiády knihy Sladká inspirace, za kterou stojí neméně inspirativní autorka. To, že se celá akce nesla díky těm úžasným zákuskům v úžasné atmosféře je věc jasná, ale kniha byla vydána ve spolupráci s Kapkou naděje. Jejím zakoupením tak zároveň podpoříte nadaci, která dlouhodobě pomáhá dětským onkologickým pacientům a jejich rodinám. Takže zakousnout ty vynikající kremrole a možnost odnést si tuto knihu byl takový malý balzám na duši. Pokud i vy budete chtít listovat touto knihou, můžete zakoupit na stránkách marzicake.cz

Listopad byl plný barev, spadaného listí a dalších dobrot. Od sladkého jsme skočily k tradičním chodům amerického Dne díkuvzdání. A oslavě svátku. Takže náš listopad byl celý jedna velká oslava.

A jaký byl ten váš?

Vaše BBP

Sladká inspirace. A sladká výslužka.

Křest knihy Sladká inspirace - O kapku lepší sladkosti Marzicake.

Během chladných dnů je hydratace hodně důležitá, a tak nám nechybí v žádné kabelce krém na ruce. 

Stejně jako péče o rty. O odstínu Rebellious Rose od Estée Lauder jsme vám psaly v jednom z posledních článků. A stále je naším favoritem.

Spadané listí a barvy podzimu jsou jednou z nejhezčích věcí na podzimu. Při dlouhých procházkách s kočárkem si jich náležitě užíváme.

Od jedné knihy k druhé. Náš malý čtenář.

Americké speciality na Den díkuvzdání. Vynikající!
SHARE:

6. 12. 2019

DOPLNĚNÍ ZIMNÍHO ŠATNÍKU || WINTER IS COMING


Za pět minut dvanáct přicházíme, ale to jen proto, že o víkendu by mělo být poměrně příjemně, takže jsme spoléhaly na to, že i vy budete mít skvělou nálada a větší chuť doplnit svůj šatník a připravit ho na pořádnou zimu.

Vybraly jsme pro vás několik věcí, které by nám tohle období mohly udělat o něco hezčí, ale hlavně stylovější. No, a nezapomínáme na to, že máme rozepsaný vánoční seznam materiálních přání, a tak se podobná inspirace hodí nejen nám.

Kabát

Před příchodem prvních chladných dní jsme nechaly vyčistit ty naše, ale co si budeme povídat. Do nové sezóny to chce vkročit v novém kabátu. Jestli se nevyplatí na něčem šetřit je to právě kabát. Vybírejte kvalitní materiál, ať už vlnu či kašmír nebo alespoň vysoký podíl těchto materiálů. Bude to investice na dlouhou dobu.




Kožené boty

Oblíbily jsme si švédskou značku Vagabond. Na našem trhu žádný nováček. Jedná se o opravdu nadčasové kousky, které jsou nejen kvalitní, ale také velice pohodlné. Jeden takový pár váš ranní krok udělá hned o něco veselejší.


Kvalitní svetr

Jestli zůstat opravdu v teple, podívejte se třeba po kašmíru. Budeme se opakovat, ale nejen že vám vydrží opravdu mnoho let (při správné péči), ale také vás zahřeje. Zkuste tedy těch několik módních letos vyměnit za jeden opravdu kvalitní svetr.



SHARE:

26. 11. 2019

CO SE SKRÝVÁ V MÉ KABELCE || WHAT'S IN MY PURSE


Dámská kabelka (či ledvinka) je kapitola sama pro sebe. Je to nejen módní doplněk našeho outifu, ale zároveň taková naše malá svatyně, ve které si nosíme kolikrát "celý svůj svět". Záleží jen na tom, jak velký ten svět zrovna v daný den bude, což se odvíjí od našeho harmonogramu a tedy velikosti kabelky.

Některé věci nám ale v kabelce nechybí nikdy. Stálice, bez kterých se neobejdeme téměř každý den. 

Dnes vám tedy ukážeme, co je aktuálně našimi must haves, které nám nikdy nechybí v kabelce a provází nás na všech našich cestách, ať už jdeme jen na nákup, anebo vyrážíme na celý den pryč.

Cestovní velikost našeho oblíbeného parfému Byredo
Matná rtěnka, lesk nebo balzám. Vždy volíme podle nálady. Nejčastěji ovšem Dior Addict Lip Glow lehký balzám v jemně růžovém odstínu nebo naši oblíbenou YSL Rouge Pur Couture v klasické červené.
Balzám na ruce EOS, který střídáme s dokonalým Chanel La Creme MainOkamžitá hydratace pro vysušenou pokožku v kompaktním balení ideálním na cesty.

Samozřejmě nechybí malý zápisník, do kterého si kromě denních úkolů zapisujeme veškeré myšlenky, které nás napadnou během dne a které nechceme zapomenout, stylová marble powerbanka, díky které nám už nedojde baterka v telefonu v tu nejnevhodnější chvíli. Však to určitě znáte!
A místo se samozřejmě musí najít pro peněženku, gumičku do vlasů, žvýkačky, kapesníky a všechny podobné nezbytnosti.

A protože milujeme podobné články - "nahlédnutí do kabelek" - dejte nám do komentářů vědět, jaká věc musí být vždy zrovna v té vaší kabelce?

Vaše BBP


SHARE:

20. 11. 2019

ZÁŘIVÁ PLEŤ S ORIGINS || ORIGINS: THANKS FOR GLOWING SKIN


V pleťové péči jsem spíš "konzerva" a když najdu něco, co na mou pleť funguje, nevidím důvod to měnit. Asi mě tak vycvičily roky (ano roky!), kdy jsem bojovala s opravdu hodně problematickou pletí. Pak jsem objevila Dermalogicu, která pro mě byla doslova vysvobozením a které jsem od té doby zůstala věrná. O té vám ale víc povím příště.

Čas od času ale přeci jen ráda vyzkouším něco nového, na co slyším dobré ohlasy nebo se mi líbí filozofie dané firmy. Zvlášť od doby, co žiju v USA. Proto když jsem dopotřebovala několik mých každodenních pleťových stálic, řekla jsem si, že zkusím vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušet něco nového.

Po krátkém průzkumu jsem se rozhodla pro Origins, od kterého používám už nějakou dobu pleťový krém a masku a s kterými jsem nadmíru spokojená.
Chtěla jsem produkty pro rozzáření pleti, protože mi bylo jasné, že mým hlavním problémem jakožto čerstvé mámy bude především nedostatek spánku, který se u mě projevuje váčky pod očima a celkově unavenou pletí bez "šťávy".

Prvním produktem je rozjasňující čistící krém Dr. Andrew WEIL for Origins Mega-Bright Cleanser. Aplikujete na vlhký obličej a jemně promasírujete. Po spojení s vodou se promění v lehkou pěnu která odstraní make up, pleť krásně vyčistí a zanechá ji jemnou a svěží. 

V návaznosti na to jsem sáhla po obnovujícím séru Original Skin Renewal Serum. Obsahuje výtažky z vrby, které dodávají pleti potřebnou hydrataci, vyhlazují a pleť je tak přirozeně rozzářená.

Jako bonus jsem si k nákupu mohla vybrat oční krém a protože mám ještě cca půl balení Dermalogica Stress Positive Eye Lift krému, který je skvělý právě na moje váčky pod očima, zvolila jsem  Plantscription Anti-aging Power Eye Cream, který pomáhá redukovat vrásky a bojuje tak proti stárnutí pleti. Protože co si budeme povídat, ve svých 34 letech už musím myslet i na to. 

Produkty používám přibližně měsíc a zatím jsem moc spokojená. Pleť mám hladkou, hydratovanou a troufám si říct, že ani ta únava na ní opravdu není tak znát. Navíc nádherně voní, vždycky se tak při jejich používání zároveň krásně zrelaxuju.
Kromě samotných produktů musím ocenit jejich zákaznický servis. Vše jsem objednávala online a přes online chat jsem diskutovala s jejich poradkyní, která mi na základě mých požadavků doporučila několik produktů, ze kterých jsem pak vybrala tyhle. 

Origins má ode mě tak zatím rozhodně palec nahoru, a to nemluvím o tom, že jsou jejich produkty samozřejmě vyráběné bez sulfátů, parabenů, parafínu, formaldehydu a dalších chemikálií a také zvířecích produktů.

Máte s Origins zkušenosti? A pokud ano, dejte vědět, s jakými produkty a jak jste spokojeni?

M.






SHARE:

12. 11. 2019

SUKNĚ NEBO KALHOTY || OOTD


Tak teď vůbec nevím, jestli se dnes zrovna tyhle fotky hodí do toho, co se děje venku. Každopádně můj oblíbený podzimní look. Zima nezima.

Barvy. Jak moc nejsem úplně na ty barvy, tak tady si tu oranžovou užívám. Ostatní, jemnější tóny, to lehce tlumí.

Kombinace materiálu. To je skvělá věc. Hlavně strašně jednoduchá a ve finále budete mít pocit, že to funguje. Ne pocit, ono to vážně funguje. Nejvíc je to vidět samozřejmě u jednobarevných - monochromatických  - outfitů. Black lady.

Doplňky. Jestli by to měla být jen jedna věc, kterou by bylo fajn na podzim pořídit, je to rozhodně klobouk. Sázka na jistotu.

Culottes. Kolikrát jsme o nich tak asi psaly? Mockrát! A mám takový pocit, že se u nás o téhle parádě ještě párkrát dočtete. Když jsem si zrovna tyhle kupovala, posílala jsem fotku kamarádce (a Martině taky, to je jasná věc) - Martina psala: Ber!" Kamarádka: Neodpadávám." Vzala jsem je, vzala.

Mějte fajn týden. A do komentáře nám napište - z čeho jste naposledy "odpadli" vy?

N.


Culottes - Zara || sweater - Vero Moda (via ZOOT) || sneakers - Polo Ralph Lauren (via About You) || fanny pack - Stradivarius || jacket- Levi's || watch - Daniel Wellington || bracelet - Dior

SHARE:

7. 11. 2019

NÁŠ ŘÍJEN || OCTOBER IN PICTURES


Krásný den všem,

měsíc se s měsícem sešel a my pro vás máme opět menší rekapitulaci. 

Září. Jak už jsme psaly, opravdu to byl poslední měsíc dlouhého čekání, protože naše rubrika "mamma corner" se rozrostla o dalšího člena. Překvapení na samém konci. Oficiálně jsme také ukončily sezónu těch venkovních káviček a užívání si posledních slunečních paprsků. Martina tak okusí první jízdu kočárkem v podzimních ulicích New Jersey. Nezapomněly jsme ani na Halloween a fotky dýní, ze kterých jsme pak připravily výbornou polévku, v těch lepších případech nám některé z nich stále zdobí domácnost.

No, a s blížícími se vánočními svátky pro vás chystáme několik článků v podobě tipů a inspirace na vánoční dárky, cukroví a dekoraci, ať nemusíte tolik tápat, ale ať si tu atmosféru opět krásně užijete.

Vaše BBP







SHARE:

30. 10. 2019

SLOUCHY JEANS


Jeden z nejžhavějších trendů aktuální sezóny - SLOUCHY JEANS. Do češtiny to nelze jednoslovně přeložit, ale kdybychom se to snažily vysvětlit, pak asi jako "měkké, relativně nestrukturované džíny volného střihu".

Každopádně je to jeden z těch trendů, který budete buď milovat anebo nesnášet. Na jednu stranu jsou totiž neuvěřitelně cool (a navíc pohodlné) a na druhou stranu jsou taky absolutně antisexy. Nemluvě o tom, že vám přidají tak 10kg. :-)
Vše je ale o přístupu a o tom, jak se vy sama "ve své kůži" cítíte. A pokud je šikovně zkombinujete, garantujeme vám, že budete za hvězdu kamkoliv vkročíte. Chce to ale trochu odvahy, to ano.

Pokud si nejste jisté, s čím takové kalhoty na podzim nosit, nechte se inspirovat naším výběrem. Nás teda baví hodně s podpatky i teniskami.

Největší výběr jich má podle nás Zara, kde najdete nejen klasickou modrou a černou denimovou variantu, ale i krásné podzimní barvy jako khaki a hořčicovou.

Ačkoliv na trendy už zas tak moc nedáme a spíše pořizujeme neutrální kousky, které jsou kvalitní a trvanlivé, čas od času to něčím trendovým přeci jen oživíme a slouchy jeans rozhodně vyzkoušíme. 

Co vy a tento trend? Líbí x nelíbí?

M.




SHARE:

24. 10. 2019

ESTÉE LAUDER CORNER


Není to tak dlouho, co jsme vám psaly o našich podzimních hvězdách, které se pravidelně vrací do našich kosmetických taštiček. Přece jen je to období, které si právě v líčení užíváme o něco více a  možná i déle. Z letních pětiminutovek se tak stává podzimní desetiminutovka. Je to takový můj každodenní rituál, při kterém používám produkty, o kterých vím, že splňují to, co potřebuji a hlavně to, co slibují.

O ikonickém make-up Double Wear od Estée Lauder u nás zaznělo už hodně. Myslím, že pro nadcházející měsíce je prostě ideální volbou. Používáme ho s Martinou několik let a stále se k němu vracíme. Je lehký, skvěle kryje a opravdu se můžete spolehnout, že i po několika hodinách bude stále na svém místě. No, a s pomocí rozjasňující báze The Iluminator Radiant Perfectiing Primer + Finisher je to pak super kombinace.

Řasenka. To je kapitola sama o sobě. Kdyby nic jiného, tak alespoň řasenka. V tomhle jsem "konzerva", ale já už roky používám jen jednu. Tedy tu jednu konkrétní značku. Vždy, když jsem sáhla po nějaké (pro mě) nové, byla jsem většinou zklamaná. No, někdy se to zlomit muselo. Sumptuous Rebel je vážně skvělá. Trochu jsem se vyděsila, když jsem poprvé viděla kartáček. Ten je delší a poměrně hubený, ale dobře se s ním pracuje. Řasy oddělí a opravdu zvýrazní.

A to nejlepší nakonec. Rty. A teď už si jen vybrat. Matná nebo lesklá? Přesně, podle nálady. Zkusila jsem řadu Pure Color Envy - ikonickou Rebellious Rose, a to modelující rtěnku, matnou tekutou rtěnku a lesk. Nádherné balení, zlaté detaily, magnetické uzavírání. Pravda, to jsou maličkosti. Za to barva a hlavně výdrž. Neskutečný!

Dejte mi vědět, jak ty líčící chvilky probíhají u vás a hlavně, na jaké produkty nedáte dopustit.

N.





SHARE:
Blogger Template by pipdig