From Prague to New Jersey

10. 11. 2020

KOSMETICKÉ ADVENTNÍ KALENDÁŘE 2020 || EVERYDAY IS A SURPRISE

Adventní kalendář je krásným zpestřením pro celý prosinec, kdy se s každým dnem těšíte víc a víc, co přijde zítra. To kouzlo překvapení, co najdete v dalším okénku. A co teprve, až dojdete k tomu největšímu a pro děti asi nejdůležitějšímu. Dnes ale nebude řeč o čokoládových kalendářích, které jsou bezesporu klasikou (a také rozhodně potěší), ale o kalendářích plných kosmetických pokladů. Pro nás! Pro všechny holky a ženy! 

Píšeme sice kosmetických pokladů, které jsou asi z těch "holčičích" nejtypičtější, ale vzhledem k tomu, že se jedná o celkem oblíbenou záležitost (kdo by nemiloval překvapení), dnes seženete i adventní kalendář, ve kterém jsou šperky, svíčky nebo čaje. 

A protože my milujeme adventní kalendáře, daly jsme dohromady takového malého průvodce, do kterého jsme vybraly ty, které rozhodně potěší každou ženu. Tak ať máte z čeho vybírat! Teda asi tohle ukažte hlavně doma.

Sephora má každý rok nádherné adventní kalendáře, a to jak s produkty z jejich řady, tak samozřejmě top kosmetické produkty v mini verzích - Sephora Favorites Advent Calendar. Většinou se jedná o nejoblíbenější a nejprodávanější produkty. Je skvělé, že tak alespoň vyzkoušíte třeba produkt, který si chcete už nějakou dobu koupit, ale nechtělo se vám ihned investovat do plného balení. A navíc, co si budeme povídat, všechny tyto kalendáře sice nelahodí naší chuti, ale za to oku. A o pleti a tělu, ani nemluvíme! V kalendáři najdete značky jako Pixi, Huda Beauty, Mario Badescu nebo Natasha Denona. Další kalendáře z kolekce Sephora najdete tady.

Nádhernou záležitostí je tento rok kalendář od značky Benefit Shake Your Beauty. A ten se stal také naším favoritem. Je sestaven opravdu z těch top produktů, které bychom doporučily všema deseti. A vzhledem k tomu, že nás sledujete, tak víte, že spoustu z těchto produktů hlavně používáme.

Legendární suchý olej od značky NUXE nechybí v naší kosmetické výbavě už několik let, takže skvělou zprávou je, že právě tato značka nezůstala pozadu a vy můžete sehnat adventní kalendář Nuxe Huile Prodigieuse nabitý tou nejlepší péčí. Troufáme si říct, že tak budete mít na slušnou dobu velké zásoby. 



Dalším adventní kalendář je pod taktovkou značky Payot. Tady najdete článek o jejich maskách, které jsme zkoušely a byly tak skvělé, že už máme několikáté balení. Dobrou zprávou je, že právě tyto masky jsou i součástí kalendáře. No, a nejen ty. Najdete zde denní i noční péči v podobě hydratačních krémů, micelární vodu či balzám na rty. 

A taková třešnička na dortu závěrem. Luxusní dárkový kalendář s překvapením pro vaše vlasy je od značky Balmain Paris Hair Couture. Tento adventní kalendář je také tak trochu doplňkem pro váš kosmetický stolek. Skrývá se v něm totiž 10 starobylých pařížských budov, kdy v každé této miniatuře budovy najdete jeden kosmetický skvost. Mini rozčesávací kartáč na vlasy, vyživující šampon, kondicionér, vlasový pudr či omlazující sérum. My si to prostě zasloužíme!



SHARE:

6. 11. 2020

VITAMÍNY DOPLNĚNY || VITAMINS RELOADED

V srpnu Nikola sdílela článek s beauty tipy, které během léta objevila a testovala (najdete tady). Víte, že nás zkoušet kosmetické novinky baví, zároveň si ale myslím, že jsme obě i tak trochu "konzervy", já tedy určitě, a když najdu něco, co mojí pleti skutečně svědčí, držím se toho.

A přesně takovou stálicí je pro mě Dermalogica, které jsem, s drobnými "odbočkami", věrná už 4 roky. A tak jsem se opět vrátila ke svému nejoblíbenějšímu séru ever! :-) 

Biolumin-C sérum je totiž takový můj Svatý grál. Vážně. Strávila jsem posledních pár měsíců hledáním a studováním všech možných sér s vitamínem C, abych nakonec "skončila" zpět u své oblíbené Dermalogica. Nepochybuji, že i ta ostatní jsou skvělá, možná, že můžou být i lepší, ale po zvážení všech pro a proti, co se týká množství, ceny apod. jsem zkrátka raději sáhla po osvědčeném, než abych se vydala do neznáma. To ten můj konzervatismus.


[ENG]

In August Nikola shared a post with some beauty products tips she discovered and tried (you can read it here). You know that we like to try new beauty stuff but on the other hand we're both kinda conservative, at least I am, and when I find something my skin really likes I stick with it.

Dermalogica is exactly such thing for me and I've been its biggest fan (with occasionally cheating) for 4 years. And so I've returned to my most favourite serum ever! :-)

Biolumin-C serum is my Holly Grail. Seriously. I spent last couple months researching all kinds of vitamin C serums to find myself back with Dermalogica. I believe that all the others are probably great too who knows maybe even better but after considering all pros and cons regarding size, price etc. I sticked with the one I know instead of coming out of my comfort zone and try something unknown. That's that conservatism of mine.

S bioluminem-C jednoduše vím, do čeho jdu. Vím, co můžu očekávat a že ho má pleť miluje. Vyhovuje mi jeho lehká nemastná konzistence, díky které se do pleti krásně a rychle vstřebá a zanechá ji rozzářenou. Také vím, že mi vydrží dlouhé měsíce (poslední balení jsem měla přesně 7 měsíců při používání každý den ráno a večer!). Pro mě proto díky všem těmto vlastnostem zůstává bezkonkurenční. V ČR jsem Dermalogica produkty vždy brala ze Salon online. Tady v USA jsem šla ke zdroji a objednala přímo z Dermalogica. Zrovna jsem měla štěstí na moc fajn promo akci, kdy k séru byla navíc v ceně oční péče s vitamínem C a také několik cestovních velikostí, čehož jsem s nadšením využila a vybrala si kromě svých nejoblíbenějších produktů také novinku Hydro Masque Exfoliant, který jsem dnes vyzkoušela poprvé a myslím, že bude na mém dalším nákupních seznamu. :-) Co je pro mě novinka je tělová péče, kterou jsem se rozhodla vyzkoušet a objednala si i tělový krém. Tak o svých zkušenostech s ním vám povím někdy příště, až ho budu mít řádně otestovaný.

Pokud jste tedy třeba zrovna ve fázi hledání pleťového séra, anebo celkově pleťové kosmetiky, Dermalogica rozhodně stojí za vyzkoušení. Já za ni dám ruku do ohně.

M.

[ENG]

With biolumin-C I simply know what to expect and that my skin loves it. I like its light and non oily consistency that absorbs easily and leaves skin radiant. I also know that it lasts for months (I have the last one for exactly 7 months with using it every day am and pm!). With all this being said for me it's simply the winner. In Czech I always purchased Dermalogica through Salon online. Here in the US I went directly to Dermalogica. I got it with special promo going so there has been an eye treatment with vitamin C for free and I also could pick three free travel sizes which I happily did and aside from two of my favourites I also picked a sample of the new Hydro Masque Exfoliant which I tried today for the first time and I think it's going to be on my next shopping list. :-) What is new for me is body care that I decided to try and ordered a body cream so I'm gonna share my thoughts about it in couple weeks.

If you're maybe on a hunt for a serum or skin care in general Dermalogica is definitely worth considering. I swear by it.

M.





 
SHARE:
Blogger Template by pipdig