From Prague to New Jersey

4. 11. 2018

MORNING ROUTINE

27090785507_ecb5c5e844_o

Krásné ráno!

Dneska pro vás máme článek o každodenní ranní rutině, kde se s vámi mimo jiné podělím o typy na zajímavé produkty, které se staly nepostradatelnou součástí téměř každého mého rána.

Už přibližně rok jsem v péči o pleť věrná značce Dermalogica. A tak každé mé ráno začíná důkladným čištěním a přípravou pleti na vše, co ji ten den čeká. Čistím, znovu čistím, exfoliuju nebo používám jiné aktivní přípravky, ošetřuju a hydratuju. A to každé ráno a každý večer a bez toho neopouštím dům ani nejdu spát. A víte co? Ono to funguje! Rozhodně proto doporučuju tomu ten čas věnovat, vrátí se vám to ve zdravé a krásné pleti.

Po delší době jsem se taky vrátila k hot józe a hned po první lekci si znovu uvědomila, proč se na ní člověk stane ihned závislý. Má totiž neskutečné množství pozitiv pro lidský organizmus.  Formování postavy, aktivace všech svalů, stimulace vnitřních orgánů, pocení a tedy vyplavování škodlivých látek z těla, dodání energie a vnitřní harmonie atd.
A je toho ještě mnohem víc. Pokud mám mluvit za sebe, tak mě se díky ní také rapidně zlepšila pleť. Což je podle mě výsledkem právě kombinace pocení a práce s vnitřními orgány. Ono to se sebou totiž velmi úzce souvisí a to jak vám tělo funguje uvnitř se vždy projeví navenek. Rozhodně mi tak není líto vstát každé ráno v půl 6, abych si stihla jít zacvičit ještě před prací.

41915207652_d5fda2a680_o

Po sprše tělo hydratuju suchým olejem Nuxe a nově také tělovým olejem proti celulitidě Nuxe,  který jsme dostaly v balíčku od El Nino (ukazovaly jsme vám ho ve stories). Olej se krásně vstřebává a příjemně voní a moje nohy a stehna jsou poslední dobou mnohem hladší, což si myslím, že má na svědomí právě tento olej v kombinaci s "vypocením".
Za sebe tedy mohu určitě doporučit.

Posledním krokem je potom make up, kde jak už víte u nás obou vede Double Wear od Estée Lauder, který pleť krásně sjednotí a zároveň ochrání po celý den. Více jsme vám o něm psaly tady.
Navíc teď už k němu dělají i pumpičku, což je pecka. Hned jsem si jí pořídila a aplikace make upu je tak nyní ještě snažší.

Tak beauty a healthy rituály máme za sebou a tipy jak nastartovat tělo zevnitř dobrou snídaní najdete v některém z našich předchozích postů, třeba tady.

A jaké jsou ty vaše ranní rituály?

M.

Good morning everyone,

today it's gonna be about my morning routine and I want to share some product tips with you which have become indispensable part of my days.

When it comes to skincare for almost a year I've been loyal to Dermalogica. So my every morning starts with thorough cleaning and skin preparation for the day. I double clean, exfoliate or use other active products, protect and hydrate. Every morning and every evening and I don't leave house or go to bed without doing it. And you know what? It works! So don't regret the time you spend in the bathroom it will make it up to you with healthy and beautiful skin.

After quite a long break I also have started practicing hot yoga again and after first class I realized why one becomes addict immediately. As it positively effects human body. Body building, reduce weight, muscle activation, stimulation of internal organs, sweating, detoxication, energy boost, inner balance etc.
And so much more. If I speak for myself my skin condition has improved by 100 %. I believe that's "side effect" of sweating and stimulation of the internal organs as one is closely connected to each other and the way your body feels inside is always reflected on the outside.
So I definitely don't regret to get up at 5:30 am every morning to go to yoga studio before work.

After shower I hydrate my body with Nuxe Dry Oil and also with Nuxe anti-cellulite body oil these days that we got in the delivery from El Nino (we showed you in stories). Oil absorbs very quickly, smells really nice and my thighs seem much smoother lately.
So I can highly recommend to everyone.

Last step is make up. As you know we both adore Double Wear by Estée Lauder, which unifies your skin tone and gives it whole day protection. See the whole article about it (here) we shared some time ago. Now there's a pump available too so the application is now even easier.

Sooo...healthy and beauty rituals have been covered and our tips for perfect breakfast start of the day you can find in one of our previous posts, e.g. here.

And what are your morning rituals?

M.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig