From Prague to New Jersey

4. 2. 2019

RANNÍ RITUÁL || MORNING ROUTINE


Poslední článek z mé maminkovské rubriky, který měl původní název "in my hand", měl velký úspěch, i když vlastně nebyl tak úplně jen pro maminky. Kdo ještě nečetl, mrkněte na to. Tak jsem si řekla, že dnes navážu v podobném duchu. 

Již v předchozích článcích jsem se několikrát zmiňovala, že do pleťové a tělové kosmetiky asi investuji nejvíce a hlavně mě v této oblasti baví stále něco nového zkoušet, ale pokud mé pleti nějaký produkt vyhovuje, většinou se k němu stále vracím.

Ukážu vám produkty, které jsou v mé koupelně momentálně v permanenci a používám je opravdu každý den. Možná to mateřství bylo takovým milníkem, kdy najednou mám sice méně času, za to větší chuť se o sebe starat. Víc, pravidelně a kvalitně. To zní skoro jako inzerát. Takže..

Mou první novinkou, kterou už nedám z ruky, je tento přírodní cleanser od značky Youth to the people. Má jemnou gelovou texturu, která obličej opravdu důkladně vyčistí, ale nevysuší. Pořád teď slyšíme jen o super food věcech. Takže jestli chcete něco podobného i pro svůj obličej, neváhejte! Obsahuje hromadu aktivních látek s vysokým podílem antioxidantů - zelený čaj, špenát, vojtěšku a kombinaci vitaminů A, C a B. Na jejich masky jsem slyšela jen ódy, takže myslím, že tuto řadu brzo doplním.


Dermalogica je značka, se kterou mám takový pocit, nejde ani šlápnout vedle. Měla jsem od nich nespočet věcí, které jsem si kupovala sama. Ano, žádná reklama! A nikdy jsem nebyla zklamaná. Věc, kterou neustále doplňuji je tenhle zázračný prach. Odstraňuje z pleti nečistoty z ovzduší, a tím pomáhá předcházet stárnutí pleti a navíc jí dodá pevnější a zdravější vzhled. Stačí do namočených dlaní nasypat malé množství a vytvořit krémovou pastu. Pak jen minutku masírovat a máte hotovo. Rozdíl uvidíte po prvním použití. Slibuju!


Pravda, dost věcí tu mám s tím malým nápisem anti age. Čas prostě nezastavíme. Možná s tímhle sprejem alespoň na chvilku. Je to taková příjemná vzpruha, kterou po vyčištění nastříkám na pleť. Sprej působí v hlubších vrstvách pleti, takže zamezuje vzniku vrásek, proto taky žádné nemám, že jo. Stimuluje obnovu pleti a posiluje ochrannou funkci pleti a hlavně ji osvěžuje. A je v něm opět spousta vitaminu C, který zvyšuje produkci kolagenu a elastinu pleti a také hydrolyzovaný kolagen. Ten pleť vyhlazuje a zjemňuje vrásky. A to my přesně chceme. Tento sprej můžete použít na vyčištěnou pleť (tak používím já), anebo po líčení na zafixování celého make-upu. V létě bude skvělým pomocníkem na osvěžení pleti.


Miluju léto. Kdo taky ne!? Ale to je ještě v nedohlednu a mé pokožce prostě viditelně ten vitamin D chybí a solárko není úplně nic pro mě, takže trocha kvalitního opálení ve spreji. Tenhle zázrak slibuje opálení již do jedné hodiny a opravdu můžu odsouhlasit, že to viditelné bylo. Je super, že lze použít jak na tělo, tak na obličej. Je hypoalergenní a nezpůsobuje tvorbu komedonů. Stejně jako u jiných samoopalovacích přípravků nesmíte zapomenout na ty známá místa, jako jsou lokty, podkolenní jamky nebo zápěstí. Má velice příjemnou vůni a pokožka po něm zůstane hladká a jemná, ale musím říci, že po pár hodinách jsem tu klasickou samoopalovací "vůni" cítila, ale ne nijak výrazně. Takže do prvního opálení budu určitě dále používat. 


O tomhle zázraku není potřeba se dlouze rozepisovat. Dočtete se o něm na každém rohu. Nevěřila jsem, ale dnes si bez něj rána a večery neumím ani představit. Opravdu se pokaždé těším na tu chvilku, kdy ho vyndám z lednice a pár minut si promasírovávám obličej a dekolt. Užasná věc! Pleť je skvěle prokrvená a zmírňuje např. otoky okolo očí.


SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig